Tily Niculae, răpusă de durerea de mamă: „Am pierdut trei copilași! Și mi-am dat seama că nu am purtat doliu”

Publicat: 05 mai 2023, 13:44 Autor: Camelia Vedete

Tily Niculae este răpusă de durerea de mamă. Vedeta a povestit cum a pierdut trei copii și prin ce clipe cumplite a trecut.

Actrița spune că după nașterea Sofiei, ea și soțul și-au mai dorit un copil. Dar până să poată să-l facă, ea a trecut prin trei pierderi de sarcină.

“O aveam deja pe Sofia și ne doream un al doilea copil. După aceea, am mai pierdut alți trei copilași. Și mi-am dat seama că nu am purtat doliu. Mi-am dat seama că am băgat sub preș. Pentru că… așa suntem construite, învățate. “Haide, lasă, că mai faci copii. Bucură-te de ce ai. Că ai un copil!” – se spune.

Tily Niculae, răpusă de durerea de mamă

Doar că o mamă este mamă și pentru copiii născuți și pentru cei nenăscuți. Și mi-am dat seama că, după această experiență, pentru că una dintre sarcini era cu probleme… Și se punea problema dacă să o ținem sau nu și atunci în mine a fost o luptă foarte mare.

Pentru că eu nu mi-am pus niciodată problema să renunț. Niciodată! Și în momentul când s-a întâmplat să pierd sarcina eram chiar la Vatican. Vorbeam cu un preot și îi spuneam “Știu, copiii nenăscuți nu sunt ai mei, sunt ai lui Dumnezeu.” Dar îmi doream tare mult să nu-i pierd. În seara aceea s-a întâmplat să pierd sarcina. Și a fost foarte greu! Pentru că știi cum suntem noi femeile, nu îi privim ca pe niște celule, ci ca pe dragoste din dragostea noastră.

A fost foarte greu pentru mine să mă pot pune pe picioare. Apoi a fost toată această tranziție… că eu îmi doream să fiu alături de familie, iar lumea spunea “actrița Tily Niculae”, dar eu nu profesam, îmi doream să fiu alături de Sofia.” – a mărturisit actrița, cu lacrimi în ochi, în podcastul Cristinei Șișcanu.

Tily Niculae, momente de groază! Fiul celebrei actriţe a suferit o arsură de gradul 2

Actriţa a mers într-un suflet cu cel mic la spital și se pare că a suferit o arsură de gradul 2 pe mâna stângă. După ce lucrurile s-au mai liniştit, vedeta a împărtăşit experienţa traumatizantă cu fanii săi.

„Săptămâna trecută am zis că mi se oprește RESPIRAȚIA când am auzit-o pe mama: «Vino ACASĂ, ACUM!» (…) Până îți vezi copilul, când primești o asemenea veste, simți cum îți cedează INIMA! Arsură de gradul 2 pe mâna stângă. Dumnezeu

a fost lângă copilul nostru și lichidul fierbinte nu i-a căzut pe față sau pe ochi. Atenția voastră la story-urile mele m-a ajutat să acționez rapid și să ajung la spital.
Acolo, medicii m-au liniștit și mi-au zis ce trebuie să fac pas cu pas. Toata săptămâna, la fiecare schimbare de pansament, mă rugam și imploram să nu îl infectez printr-o atingere nepotrivită, dar mai ales să nu îl rănesc pe zona arsă”, a dezvăluit Tily pe Instagram. Citește tot articolul aici.

Publicat: 05 mai 2023, 13:44 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă
×