Tily Niculae, momente de groază! Fiul celebrei actriţe a suferit o arsură de gradul 2: ‘Am zis că mi se oprește RESPIRAȚIA’

Publicat: 28 apr. 2021, 15:03 Autor: Hermina Hagianu Vedete
Tily Niculae, momente de groază! Fiul celebrei actriţe a suferit o arsură de gradul 2: 'Am zis că mi se oprește RESPIRAȚIA'

Tily Niculae a trecut prin momente extrem de dificile, după ce fiul ei a suferit o arsură de gradul 2. Actriţa nu se afla acasă în momentul în care tragedia a avut loc.

Tily Niculae a avut un şoc în momentul în care mama sa a sunat-o pentru a-i spune să vină acasă de urgenţă. Micuţul care se afla în grija bunicii sale se juca cu butoanele de la aragaz, iar la un moment dat oala cu ciorbă fierbinte de pe aragaz a căzut.

Actriţa a mers într-un suflet cu cel mic la spital și se pare că a suferit o arsură de gradul 2 pe mâna stângă. După ce lucrurile s-au mai liniştit, vedeta a împărtăşit experienţa traumatizantă cu fanii săi.

„Săptămâna trecută am zis că mi se oprește RESPIRAȚIA când am auzit-o pe mama: «Vino ACASĂ, ACUM!» (…) Până îți vezi copilul, când primești o asemenea veste, simți cum îți cedează INIMA! Arsură de gradul 2 pe mâna stângă. Dumnezeu

a fost lângă copilul nostru și lichidul fierbinte nu i-a căzut pe față sau pe ochi. Atenția voastră la story-urile mele m-a ajutat să acționez rapid și să ajung la spital.
Acolo, medicii m-au liniștit și mi-au zis ce trebuie să fac pas cu pas. Toata săptămâna, la fiecare schimbare de pansament, mă rugam și imploram să nu îl infectez printr-o atingere nepotrivită, dar mai ales să nu îl rănesc pe zona arsă”, a dezvăluit Tily pe Instagram.

Pe contul său de Instagram, actrița le-a mai dezvăluit fanilor că a fost nevoită să îi schimbe ea pansamentele: „Fiind pandemie, nu m-am putut «plimba» pentru schimbarea pansamentelor prin spital.

Am fost nevoită să fac acest lucru singură! Când vedeam cum i se lipește pansamentul de carne simțeam cum îmi vine să urlu. Plângeam în casă și mă gândeam la tragedia reală a altor mame!”.

Tily Niculae a născut în plină pandemie un băiețel

„L-am adus pe lume pe cel mai bun, pufos și dorit copil. De ziua soțului i-am facut cea mai mare bucurie. În urmă cu 10 ani mergeam la primărie să declarăm căsătorie, iar pentru noi, de acum încolo, această zi va avea triplă semnificație. Cel mai nou membru al familiei, Radu – Teodor al cărui nume simbolizează ‘Bucurie’ – ‘ Darul lui Dumnezeu’ s-a născut sanatos și voios. 3620 kg, 52 cm”, și-a început mesajul Tily Niculae.

Familia actriței a fost cu sufletul la gură, însă totul a mers bine. Tily a publicat un mesaj plin de emoție și pentru aceștia, mesaj în care le-a mulțumit tuturor pentru sprijin.

„Familia plânge într-una de fericire când facem video call-uri, dar știm cu toții că este doar un moment din viețile noaste când stăm despărțiți! În realitate suntem mai uniți și recunoscători, fiindcă ne avem unii pe ceilalți. Sofia este surioara pe care orice frățior și-ar fi dorit-o. Numai că ea este 100% surioara lui Radu. Fetița cu ochi albaștri care l-a dorit, pupat într-una atunci când era în burtică și i-a spus neîncetat: Te iubesc! Este acasă și plânge de emoții și neputință că nu îl poate ține în brațe. Dar, în curând:) ne vom drăgăli cu toții”, a continuat actrița.

 

 

Sursă foto: Instagram

Publicat: 28 apr. 2021, 15:03 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă