Tily Niculae a născut: „L-am adus pe lume pe cel mai bun, pufos și dorit copil”

Publicat: 27 mart. 2020, 15:44 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Bucurie imensă în familia lui Tily Niculae. Frumoasa actriță a născut un băiețel care a primit și nota 10. Artista a împărtășit bucuria cu prietenii virtuali și le-a arătat acestora prima imagine cu noul membru al familiei.

„L-am adus pe lume pe cel mai bun, pufos și dorit copil. De ziua soțului i-am facut cea mai mare bucurie. În urmă cu 10 ani mergeam la primărie să declarăm căsătorie, iar pentru noi, de acum încolo, această zi va avea triplă semnificație. Cel mai nou membru al familiei, Radu – Teodor al cărui nume simbolizează ‘Bucurie’ – ‘ Darul lui Dumnezeu’ s-a născut sanatos și voios. 3620 kg, 52 cm”, și-a început mesajul Tily Niculae.

Familia actriței a fost cu sufletul la gură, însă totul a mers bine. Tily a publicat un mesaj plin de emoție și pentru aceștia, mesaj în care le-a mulțumit tuturor pentru sprijin.

„Familia plânge într-una de fericire când facem video call-uri, dar știm cu toții că este doar un moment din viețile noaste când stăm despărțiți! În realitate suntem mai uniți și recunoscători, fiindcă ne avem unii pe ceilalți. Sofia este surioara pe care orice frățior și-ar fi dorit-o. Numai că ea este 100% surioara lui Radu. Fetița cu ochi albaștri care l-a dorit, pupat într-una atunci când era în burtică și i-a spus neîncetat: Te iubesc! Este acasă și plânge de emoții și neputință că nu îl poate ține în brațe. Dar, în curând:) ne vom drăgăli cu toții”, a continuat actrița.

Publicat: 27 mart. 2020, 15:44 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă