Diferența de vârstă dintre Tily Niculae și soțul ei i-a dus în pragul divorțului. Ce spune actrița despre momente grele prin care a trecut

Publicat: 11 iun. 2024, 09:00 Autor: Soare Raisa Vedete

Tily Niculae a făcut declarații incredibile despre căsnicia sa. În cadrul unui interviu actrița a dezvăluit faptul că s-a confruntat cu probleme în relația sa, probleme ce au făcut-o la un moment dat pe vedetă să se gândească chiar și la divorț.

Invitată în platoul emisiunii La Măruță, Tily Niculae a vorbit despre mariajul său și cum a reușit să treacă peste probleme.

„Totul a durat o săptămână, timp în care m-am interesat ce înseamnă și ce presupune un divorț. (…) Este diferența asta de vârstă [de 10 ani], în care el ia totul cu relaxare. Ne-am cunoscut când eu aveam 18 ani. M-am căsătorit la 20 și ceva de ani. Ce Dumnezeu să știu? (…) Și aveam senzația că tot timpul pompez doar pentru celălalt și că mie nu mi se reîntoarce nimic.

După care au urmat câteva ședințe de terapie în care am înțeles că nu trebuie să-i ceri celuilalt ceva ca să fii fericit. Comunicarea este cea mai importantă pe toate planuri. Trebuie să trecem peste bariera de a ne închipui ce crede celălalt. (…) Aveam senzația că între noi se produsese un gol și că el oarecum își trăia toate dorințele, iar eu, din dragoste pentru el, mereu acceptam și niciodată nu mi le îndeplineam pe ale mele”, a mărturisit actrița.

Tily Niculae a născut în plină pandemie un băiețel

„L-am adus pe lume pe cel mai bun, pufos și dorit copil. De ziua soțului i-am facut cea mai mare bucurie. În urmă cu 10 ani mergeam la primărie să declarăm căsătorie, iar pentru noi, de acum încolo, această zi va avea triplă semnificație. Cel mai nou membru al familiei, Radu – Teodor al cărui nume simbolizează ‘Bucurie’ – ‘ Darul lui Dumnezeu’ s-a născut sanatos și voios. 3620 kg, 52 cm”, și-a început mesajul Tily Niculae.

Familia actriței a fost cu sufletul la gură, însă totul a mers bine. Tily a publicat un mesaj plin de emoție și pentru aceștia, mesaj în care le-a mulțumit tuturor pentru sprijin.

„Familia plânge într-una de fericire când facem video call-uri, dar știm cu toții că este doar un moment din viețile noaste când stăm despărțiți! În realitate suntem mai uniți și recunoscători, fiindcă ne avem unii pe ceilalți. Sofia este surioara pe care orice frățior și-ar fi dorit-o. Numai că ea este 100% surioara lui Radu. Fetița cu ochi albaștri care l-a dorit, pupat într-una atunci când era în burtică și i-a spus neîncetat: Te iubesc! Este acasă și plânge de emoții și neputință că nu îl poate ține în brațe. Dar, în curând:) ne vom drăgăli cu toții”, a continuat actrița.

Publicat: 11 iun. 2024, 09:00 Autor: Soare Raisa Vedete
Am absolvit facultatea de Jurnalism din București. Am lucrat în mai multe redacții precum Antena Stars, Antena 1, Kanal D…...
Pe aceeași temă
×