Thalida de la Puterea Dragostei a ”detonat” litoralul”! Costumul de baie cu decolteu răvășitor a atras toate privirile pe plajă

Publicat: 10 Jul. 2021, 20:12 Vedete

Fosta iubită a lui Kamara, Thalida, a fos surprinsă la plajă într-un costum de baie extrem de sexy! Fosta concurentă de la “Puterea Dragostei” a încins plaja din Constanța.

Thalida a fost surprinsă de paparazii pe o plajă retrasă din Constanța. Blondina a dat o fugă până pe litoral, împreună cu o gașcă de prietene, s-a distrat, s-a relaxat la soare, pe șezlong, și s-a bălăcit în mare.

Thalida, fosta iubită a lui Kamara, sexy pe plaja din Constanța

Fosta iubită a artistului Kamara a reușit să atragă privirile celor prezenți, costumul de baie negru, decoltat, pentru care a optat, i-a pus în evidență silueta de invidiat. Thalida și-a asortat și o bandană cu alb și negru pe care și-a pus-o pe cap. Ochelarii de soare nu-i lipseau de la ochi, însă, chiar și așa “camuflată”, aceasta a fost recunoscută de paparazzi CANCAN.RO care au surprins imagini senzaționale cu ea, la malul mării.

Cântăreața Thalida Trofin a mărturisit că s-a înscris la “Puterea Dragostei” ca să își găsească sufletul pereche, după ce a trecut printr-o experiență nefericită, care a marcat-o profund. Ea a dezvăluit că s-a iubit cu un bărbat celebru, spunând că este un artist de 43 de ani, care a înșelat-o în timpul relației. “Am acceptat totul, faptul că era și cu alte fete în același timp cu mine. Și asta pentru că îl iubeam. Încă îl iubesc”, a dezvăluit Thalida Trofin în cadrul emisiunii prezentată de Andreea Mantea, la vremea respectivă.

Colegele din show-ul difuzat la Kanal D au spus că artistul pe care Thalida Trofin îl iubește este, de fapt, Kamara. Ulterior, artista a declarat că acesta a fost primul bărbat din viața ei: “Mi-a spus că nu vrea să fie cu mine, dar totuși a vrut să fie primul meu bărbat. Am suferit enorm. Experiența asta m-a schimbat foarte mult”.

 

 

Publicat: 10 Jul. 2021, 20:12 Vedete
Pe aceeași temă