Testiculele barbatului din imagine cantaresc 36 de kilograme si a devenit un “monstru” de cand sufera de aceasta boala VIDEO

Publicat: 30 Jul. 2018, 15:20 Life

Atentie, filmuletul de la finalul articolului s-ar putea sa contina scene pe care le-ai putea considera deranjante.

Este unul dintre cele mai grave cazuri pe care doctorii l-au vazut vreodata. Nimeni nu il poate diagnostica si cu atat mai putin nimeni nu-si poate da seama ce tratament ar trebui sa urmeze pentru a se vindeca.

Testiculele lui l-au facut sa aiba o viata mizerabila si sa nu poata merge aproape deloc. Desi in tinerete era un barbat normal fara nicio problema de sanatate, practica diferite sporturi si avea o multime de prieteni, acum a ajuns o ruina a ceea ce era in trecut.

Testiculele lui “au explodat” la fix un an dupa ce s-a casatorit cu actuala lui sotie, iar viata lui nu a mai fost niciodata la fel din acel moment.

“Sunt prizonier in propriul meu corp. Nu am cum sa explic mai bine durerea pentru cineva decat ca e ca si cum ai cara cu tine tot timpul 3 bile mari de bowling.

Durerea este permanenta si cel mai tare ma doare spatele, pentru ca trebuie sa car aceasta greutate cu mine. De mai bine de 2 ani de zile nu mai pot folosi deloc o toaleta normala, trebuie sa folosesc cabina de dus acum“, a declarat Dan Maurer, barbatul care la 40 de ani a uimit pe toata lumea cu problema lui de sanatate.

Continuarea articolului »

Publicat: 30 Jul. 2018, 15:20 Life
Pe aceeași temă