Teo Trandafir trăiește o nouă poveste de iubire? ”Cred în dragostea muncită, trecută prin foc și sabie”

Publicat: 08 aug. 2021, 19:07 Autor: Dora Bazavan Vedete

Care a fost cel mai dificil moment din viața lui Teo Trandafir de când e mamă, ce spune despre bărbații din viața ei, dacă s-a îndrăgostit sau nu la prima vedere, aflați într-un interviu fabulos pe care vedeta Kanal D l-a acordat în exclusivitate pentru CIAO.RO.

Reporter: Teo, cine a așteptat cel mai mult vacanța, tu sau Maia, fiica ta? Mergeți și anul acesta împreună în vacanță? Ce destinație ați ales?

Teo: Maia nu știu ce vacanță așteaptă, pentru că după atâta școală online este greu să știe ce mai este aceea școală; și ea și ceilalți copii… Este prematur să ne facem planuri, ne vom decide împreună. Granițele acum sunt nesigure, situația incertă și amândouă avem date fixe de întoarcere, nu ne putem permite două săptămâni de carantină. Ne propusesem să mergem împreună la mare, Maia s-a dus singură și nu știu dacă mai vrea. O altă variantă era să mergem la Colibița sau la munte, undeva în țară. Vom vedea unde mergem sau poate vom face tot ce am spus.

Reporter: Ce nu îți lipsește niciodată din bagajul de vacanță? Ce uiți acasă și ce îți cumperi mereu când ajungi la destinație?

Teo: Epilatoarele nu-mi lipsesc niciodată din bagaj. Nu uit, dar las la cazare întotdeauna periuța și pasta de dinți, pentru că am mereu foarte multe bagaje. Mai las sticlele de apă în minifrigiderul din cameră și sticluțe de parfum dacă sunt pe final.

Reporter: Ți-ai pierdut vreodată bagajul de vacanță? Dacă da, cum ai reacționat?

Teo: Niciodată. Dar am învățat o lecție foarte importantă. Bagajul de vacanță trebuie să fie unul din fibră de carbon. Am fost odată la niște prieteni, în Istanbul, și mi-am luat o valiză normală, din pânză în care mi-am pus un parfum Ultraviolet, plin. Când am ajuns acolo mirosea tot aeroportul și am înțeles de unde venea mirosul când am deschis bagajul și am văzut sticla făcută țăndări. Parfumul care este ușor violet s-a impregnat în toate iile mele. Se știa când vin cu cinci minute înainte să ajung. Cred că și acum miroase în hotelul ăla a Ultraviolet.

Reporter: Teo, care a fost cel mai dificil moment de când ai devenit mamă?

Teo: La început a fost greu, greu, pentru că nu știam ce vrea copilul. Când e nou-născut îți e frică să nu îi faci ceva care nu este în regulă, să nu-l , că nu ești suficientă, că prezența ta nu e eficientă, că îi dai prea mult sau prea puțin. Dar în momentul în care am început să comunicăm, să de la mâncare până la ore de somn, totul a fost OK.

Cum vei accepta, la un moment dat ideea că fiica ta se va muta în viitorul apropiat cu un iubit?

Prin antrenament, pe care îl am. Maia are 17 ani împliniți, aproape 18. Nu mi se pare vreo nenorocire. Dacă iubești pe cineva cu adevărat, trebuie să îl lași să plece.

Reporter: Crezi că bărbații din viața ta s-au simțit complexați de tine, de statutul tău, de faptul că ai o cultură generală bogată, ești foarte smart și ai o altă percepție despre viață?

Teo: Mă gândesc că nu i-a împiedicat absolut nimic să mă ajungă. Dacă și-ar fi dorit într-adevăr să aibă o cultură generală și un statut, ar fi trebuit să și le clădească până în momentul întâlnirii noastre. Să ajungi într-un loc și apoi să te miri că ai ajuns acolo, mi se pare lipsă de înțelepciune. Dar cel mai oportun ar fi să le adresăm lor această întrebare. Dacă aș vrea să mă întâlnesc cu Obama trebuie să știu măcar unde s-a născut, care a fost viața lui, primul discurs care i-a dat aripi. Nu poți să cunoști un om și apoi să te miri că l-ai cunoscut.

Reporter: S-a îndrăgostit vreodată Teo Trandafir la prima vedere?

Teo: Da, chiar de două ori. Prima oară eram foarte  tânără și el era un bărbat tânăr și foarte frumos; a doua oară s-a întâmplat la maturitate. Dar nu mai cred în dragoste la prima vedere. Cred în dragostea , trecută prin foc și sabie.

Reporter: În momentul de față, Teo iubește? E fericită, împlinită?

Teo: Sigur că da, nu aș putea să trăiesc altfel. Am iubirea pentru fiecare zi de la Dumnezeu, iubirea pentru faptul că pot să văd în jur, pentru aprecierea pe care o primesc și o dau.

Reporter: Ce îți mai dorești pentru tine? Ce îți lipsește acum?

Teo: Aș minți să spun că îmi lipsește ceva sau am eu așteptări prea mici și nu cer de la viață bani mulți, casă la Miami. Eu nu înțeleg lucrurile așa, dimpotrivă, le-am înțeles invers. Am înțeles că succesul se clădește privind în jos ca să nu cazi în cap, să vezi treptele. Așteptările ți le clădești pe ce ai în spate, pe ceea ce deții. Oamenii aici greșesc și se dezamăgesc. Își creează niște așteptări imposibil de atins. Mie nu îmi lipsește nimic, pentru că în acest moment lucrez pentru ceva ce se va întâmpla. Toată cariera mea m-am uitat în jos și nu mi-am dat niciodată seama de succesul meu, pentru că nu m-am uitat în sus.

Reporter: Mai ții legătura cu Mircea Badea? Cât de des vorbiți și ce vă spuneți atunci când vă întâlniți?

Teo: Mi se pare hazardat să dezvălui conținutul unor conversații private. Vorbesc cu Mircea sau orice altă persoană, de câte ori simt nevoia păstrând confidențialitatea conversației.

 

 

 

 

Publicat: 08 aug. 2021, 19:07 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă