Teo Trandafir a vorbit despre cele mai grele momente din viaţa ei. Cum a reuşit să treacă peste cele două divorţuri: „A fost cumplit, trebuie să recunosc”

Publicat: 02 feb. 2024, 12:30 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Teo Trandafir nu are nevoie de prea multe prezentări. Este cunoscută de o ţară întreagă datorită carierei sale în lumina reflectoarelor. Despre viaţa sa personală nu se cunosc foarte multe amănunte şi asta pentru că a încercat să fie mereu cât se poate de discretă. Recent însă, fosta vedetă de la Kanal D şi-a deschis sufletul şi a dezvăluit cât de mult au afectat-o cele două divorţuri prin care a trecut.

Primul soț al prezentatoarei TV a fost pilotul Alexandru Trandafir. Relația lor a început cu paşi mici, însă cu trecerea timpului, sentimentele au devenit extrem de puternice. Cei doi au fost căsătoriţi timp de 6 ani, însă locul de muncă al soțului i-a făcut să se despartă. Ulterior, Teo Trandafir l-a cunoscut pe Iosef Constantin. A ajuns şi cu acesta în faţa altarului, dar după numai 7 luni au anunţat că divorţează.

Teo Trandafir: A fost cumplit, trebuie să recunosc”

După aceste două eșecuri pe plan personal, vedeta recunoaște că a suferit foarte mult.

„A fost cumplit, trebuie să recunosc. Am înțeles atunci că trebuie să cer ajutor. Toți prietenii mei au venit, au făcut cerc în jurul meu și m-au scos din casă, m-au făcut să râd, ne-am uitat la un film. Încet, încet, deși probabil suferința a durat, acum nu îmi mai aduc aminte, dar ușor nu a fost, m-am agățat de tot ce am putut. Și am avut, slavă Domnului!, de ce și de cine să mă agăț”, a declarat Teo Trandafir pentru revista VIVA!

Întrebată dacă a apelat la ajutorul unui specialist, Teo Trandafir recunoaște că încă merge la şedinţele de terapie. Alături de psihologul ei, vedeta recunoaşte că a reuşit să se descopere.

„Chiar și acum fac asta, pentru că mi se pare că să mergi la psiholog este un fel de igienă psihică pe care trebuie să ți-o acorzi. Sunt lucruri pe care, împreună cu   psihologul meu, le-am redescoperit, pentru că le uitasem, le băgasem sub preș. Acum înțeleg să mă iert uneori, înțeleg să accept realitatea așa cum este și înțeleg și de ce este ea așa. Trebuie făcut, pentru că altfel bâjbâi, crezi că doar tu ai dreptate și devii neplăcut și pentru cei din jur. Îți lipsește permeabilitatea”, a mai adăugat prezentatoarea TV.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 02 feb. 2024, 12:30 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă