Teo Trandafir, dezvăluiri despre cea mai neagra perioadă a vieţii sale. Vedeta de la Kanal D a cerut ajutorul psihologului

Publicat: 15 apr. 2024, 18:47 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Teo Trandafir este, fără doar și poate, una dintre cele mai iubite prezentatoare din România. A muncit din greu pentru a ajunge unde este astăzi, însă drumul pe care l-a avut de parcurs nu a fost unul uşor. Recent, în cadrul unui interviu, prezentatoarea de la Kanal D 2 a făcut dezvăluiri despre momentul în care a apelat la ajutorul unui terapeut din cauza greutăţilor prin care trecea.

Teo Trandafir și-a deschis sufletul și a vorbit despre un moment delicat din viața sa. Deşi avea nevoie de ajutor specializat, prezentatoarea a refuzat iniţial, dar ulterior şi-a dat seama că doar aşa va reuşi să îşi revină.

„Nu se mai putea. Adică la mine era clar că nu… Eu am refuzat terapia, bineînțeles. Aveam senzația că e o tâmpenie și că nimeni nu poate să mă mai ajute cu nimic. Pentru că eu sunt într-o gaură neagră din care nu mă mai poate scoate nimeni. La un moment dat am zis, bă, e groasă. Ajutor. Și terapeutul și-a dat seama cât de groasă era pentru că a venit la mine acasă sâmbătă dimineață, la două zile după ce sunasem, neștiind cine sunt”, a povestit Teo Trandafir, conform Unica.

Astfel, după o discuție de aproape trei ore cu un specialist, vedeta a găsit puterea de a zâmbi din nou și a înțeles care era sursa principală a nefericirii sale.

„După ce m-am descărcat trei ore, am râs ca proasta. Râdeam ca proasta și mi-am dat seama: Băi, merge. Despre asta e vorba. Uitasem să râd. Știi ce m-a învățat terapeuta? O chestie foarte mișto. Zice, dumneavoastră oferiți atâta afecțiune, atâta dragoste, de unde le luați? Și mi-am dat seama că de niciunde. Deci de-aia sunt sfârșită”a concluzionat vedeta.

Mai crede sau nu Teo Trandafir în iubire?

Teo Trandafir se bucură de un succes uriaş pe micile ecrane, însă în ceea ce priveşte viaţa amoroasă se poate spune că nu a avut atât de mult noroc.

Întrebată dacă mai crede în iubire, vedeta a spus: „Stai să mă gândesc. Nu ştiu unde aş putea să o găsesc. La mine în casă nu e şi la serviciu, nu e. Şi în rest, doar să o găsesc în maşină, pierdută pe undeva. Nu… umblu foarte puţin, ies foarte puţin, sunt un om antisocial. 

Mi-e teamă să nu fiu dezamăgită şi mai bine zic că nu şi ce o fi o fi, că Dumnezeu ştie mai bine ce face cu fiecare. De ce să stau să mă gândesc cum o să mă îmbrac eu în rochie albă şi cum o să păşesc pe tocurile mele de 20 în faţa altarului. N-are niciun rost” (VEZI MAI MULTE DETALII AICI)

 

Sursă foto: social media

Publicat: 15 apr. 2024, 18:47 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×