Teo Trandafir, dezvăluiri incredibile despre viaţa personală în podcastul Ilincăi Vandici: „Eu nu mă dezbrac”

Publicat: 08 mart. 2024, 13:43 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Teo Trandafir a fost prezentă recent în podcastul Ilincăi Vandici, „Te ascult”. Fosta prezentatoare de la „Bravo ai stil” a început noul sezon al „interviurilor de suflet” cu noua sa colegă de platou. Cele două vedete vor colabora în curând la o super emisiune pe care telespectatorii o vor putea urmări pe Kanal D2.

Teo Trandafir nu mai are nevoie de nicio prezentare. Şi-a început cariera în televiziune în 1994, alături de Mircea Badea. Culmile gloriei le-a cunoscut șase ani mai târziu, când a ajuns la PRO TV. În drumul său, vedeta TV a avut de trecut multe obstacole, însă acum, la cei 55 de ani spune că nu regertă nicio decizie. Şi-a dedicat o mare parte din viaţă carierei, dar a făcut-o cu multă bucurie.

Teo Trandafir: „Eu nu mă dezbrac”

În faţa Ilincăi Vandici şi-a deschis sufletul recent şi a făcut câteva dezvăluiri neştiute de cei care o urmăresc. Atunci când a venit vorba de vacanţe, Teo Trandafir a dezvăluit că nu i-au plăcut niciodată. Însă, în această etapă a vieţii vrea să facă unele schimbări. Pas cu pas.

Vedeta a recunoscut în timpul interviului că de foarte mulţi ani, nimeni nu a mai văzut-o în costum de baie şi, de asemenea, a explicat motivul.

„Eu nu mă dezbrac. Mă dezbrac când sunt într-o solitudine completă. Pe mine nu m-a văzut nimeni în mulţi ani în costum de baie. Pentru că nu simt că cineva poate fi obligat de către mine să se uite la mine”, a povestit prezentatoarea TV.

Mai crede sau nu vedeta TV în iubire?

Teo Trandafir se bucură de un succes uriaş pe micile ecrane, însă în ceea ce priveşte viaţa amoroasă se poate spune că nu a avut atât de mult noroc.

Întrebată dacă mai crede în iubire, vedeta a spus: „Stai să mă gândesc. Nu ştiu unde aş putea să o găsesc. La mine în casă nu e şi la serviciu, nu e. Şi în rest, doar să o găsesc în maşină, pierdută pe undeva. Nu… umblu foarte puţin, ies foarte puţin, sunt un om antisocial. 

Mi-e teamă să nu fiu dezamăgită şi mai bine zic că nu şi ce o fi o fi, că Dumnezeu ştie mai bine ce face cu fiecare. De ce să stau să mă gândesc cum o să mă îmbrac eu în rochie albă şi cum o să păşesc pe tocurile mele de 20 în faţa altarului. N-are niciun rost” (VEZI MAI MULTE DETALII AICI)

 

 

 

Sursă foto: social media

Publicat: 08 mart. 2024, 13:43 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×