Teo Trandafir, despre cât de mult au afectat-o kilogramele în plus în meseria ei: ”Trebuia să mă salvez cumva…”

Publicat: 29 aug. 2022, 09:22 Autor: Maria Apostol Vedete

Vedeta de la Kanal D face parte din prima „generație” de entertaineri ai regimului democratic, alături de nume pregnante, precum Dan Negru sau Mihaela Rădulescu. Teo Trandafir a povestit despre asumarea rolului autoironic într-o industrie la început de drum.

Prezentatoarea emisiunii „Teo Show” și-a făcut debutul la TV în anul 1994, alături de Mircea Badea, pe segmentul matinal, la Tele 7abc. După numai trei ani, Teo Trandafir a migrat către Antena 1, unde a prezentat emisiunea „Dimineața devreme”. Chiar dacă acum reprezintă unul dintre trusturile puternice de pe piața media din România, Teo Trandafir a traversat și perioade mai puțin fructuoase. Începuturile, însă, sunt cele de care moderatoarea își aduce aminte cu nostalgie.

Plină de umor, așa cum și-a obișnuit publicul, Teo Trandafir aduce la lumină momentul startului său în televiziune, când intelectul a propulsat-o direct către emisiunile de maximă audiență. Progresul a fost unul vertiginos, în pofida concurenței acerbe.

Noi am pornit într-o formulă cam așa: Mihaela Rădulescu, Andreea Marin, era Mircea Radu, cred că Dan Negru, și cu mine. Imaginează-ți că eu eram cu Mihaela Rădulescu și cu Andreea Marin în aceeași ligă. Eu eram cât ele două la un loc.

Și atunci trebuia să mă salvez cumva, pentru că publicul din România aștepta niște frumuseți inteligente. Eu eram oarecum inteligentă, dar am găsit această armă, pe care să o folosesc în favoarea mea, pentru că, bun, «Teo Trandafir e grasă», am înțeles! Am stipulat, s-a zis, s-a rostit!…„. Citiți tot interviul cu vedeta pe Kanal D pe CANCAN.RO.

Teo Trandafir, despre partenerul perfect: ”Secretul este prietenia…”

Chiar dacă audiențele din ultimul an nu au fost pe placul șefilor ei, profesionalismul lui Teo Trandafir nu poate fi contestat de nimeni. La fel și talentul pe care îl are să lege discuții interesante cu invitați din toate domeniile. Ai crede că toate astea i-au adus mulți prieteni alături și în viața de zi cu zi. În mod surprinzător, acest lucru nu s-a întâmplat. Iar vedeta susține că atunci când trece printr-un moment greu are foarte puțini oameni alături.

Nu prea am unde să mă duc, sunt expusă tot timpul, astfel încât refugiul meu este spațiul public. Înțeleg cât de ciudat poate părea acest lucru, dar chiar nu am unde și la cine să mă duc. Indiferent de ce mi se întâmplă, zilnic sunt în emisie. Dar în weekend, ori de cate ori pot, merg la mătușa mea, la Pitești”, ne-a mărturisit Teo.

La fel de ”pretențioasă” este vedeta și când vine vorba despre bărbații din viața ei. Știe care este secretul unei relații fericite, chiar dacă este singură momentan.

Secretul este prietenia, din punctul meu de vedere. Dragostea aceea intensă, după cum bine știm, la un moment dat cedează. Dacă nu eșți foarte, foarte bun prieten cu partenerul tău, nu cred că poți ajunge la o relație aproape perfectă. Eu înțeleg această prietenie ca fiind ceva atât de profund încât să fii capabil de sacrificiul suprem”.

Publicat: 29 aug. 2022, 09:22 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă