Teo Trandafir nu a avut prea mult noroc în dragoste, dar acum face un anunț neașteptat: „Am pornit la drum amândoi…”

Publicat: 16 Sep. 2020, 22:05 Vedete

Teo Trandafir, prezentatoarea emisiunii Teo Show de la Kanal D, are mereu vorbele la ea! Știe cum să abordeze orice subiect și ce răspunsuri să dea astfel încât nimeni să nu aibă de suferit. Dacă îi lipsește ceva și dacă în momentul de față este fericită, având în vedere că a trecut prin cumpene nu doar cu privire la sănătatea ei ci și în viața privată, și ce relație are cu fiica ei de 16 ani, Teo a făcut câteva declarații exclusive pentru Ciao.ro!

Cum ai reacționat la prima iubire a Maiei, când ți-a prezentat primul ei prieten? Dacă s-a întâmplat…Se sfătuiește cu ține la acest capitol?

După părerea mea, ar fi un act de trădare să comentez viața sentimentală a copilului meu. Orice mamă poate face chestia asta în cercul foarte apropiat de prietene. Noi avem o relație de prietenie, ne spunem tot, sub semnul încrederii și, da, chiar se sfătuiește cu mine, ceea ce mă bucură nespus.

Maia te surprinde zi de zi! Acum are 16 ani! E o adolescență hotărâtă? Ce își dorește să facă, pe ce drum vrea să o ia, profesional vorbind?

Maia este un adult. Îmi place să vorbesc despre ea în măsura în care îi cer permisiunea să o fac. Este, de când o știu, un om foarte hotărât care știe exact ce dorește. Dar, cum e și firesc, are și ea întrebări pe care și le adresează. Atunci vine și mă întreabă dacă alegerea ei nu a fost bună, dacă ar fi putut proceda altfel. Și comunicăm, ne sfătuim, ne iertăm. Nu e ca și cum mi-ar spune ceva ireversibil. Încercăm, vedem dacă ne place un lucru, dacă nu, ne reorientăm.

E pasionată de online? Se implică în proiectele tale? Te ajută?

Nu este pasionată de online, nu o interesează foarte mult. Mă ajută când îi place tema pe care o abordez. Mi s-ar părea îngrozitor din partea mea să o forțez și atunci o întreb dacă i-ar plăcea un anumit subiect pe care vreau să-l abordez. Dacă îmi spune , este clar că nu vrea. Ea nu apare foarte des în live-urile mele.

Ai ceva să îți reproșezi în ceea ce privește vechile relații de dragoste? Ai regrete pentru că nu au mers așa cum ți-ai dorit?

Culmea este că au mers așa cum și-au dorit ele. Nu cred că am fi putut face nici eu, nici partenerul meu  mai mult decât am făcut la acel moment. Am pornit la drum amândoi cu gândul că totul va fi perfect, că vom fi fericiți până la adânci bătrânețe. Cineva, la un moment dat, a luat-o în altă direcție.

Mergi mai departe și asta a fost. Desigur că ai senzația, imediat după ce s-a încheiat relația, că din cauza ta s-a întâmplat, că ai fi putut face mai mult, că nu ești făcută să trăiești în cuplu. Când se termină o relație îți pui întrebări, dar realizezi că totul s-a întâmplat cum trebuia să se întâmple.

Teo de azi e fericită, personal și profesional?

Cred că fericirea este o stare de grație pe care o atingi din când în când. Nu poți fi fericit tot timpul, pentru că majoritatea avem și dubii, îndoieli, angoase, căutări. Desigur că sunt fericită, m-am găsit, înțeleg cine sunt, ce vreau, de ce, de cele mai multe ori. Mi se întâmplă să am și momente de frustrare, nefericire, care trec, pentru că de asta s-a inventat noaptea.

Ce îți lipsește?

Tuturor ne lipsește ceva. Ne lipsește anul trecut când eram nefericiți pentru că ne lipsea ceva. Tot timpul lipsește ceva dar văzând că lucrurile pot fi mai rele decât erau, am hotărât că îmi lipsește ce urmează să mi se întâmple.

Ai trac de scenă și nu îți place să prezinți evenimente! De ce?

Pentru că am trac de scenă, când văd mulți oameni în fața mea. Conform unui studiu, înaintea fricii de moarte, este frica de a vorbi în public.

Dacă pot să evit asta, o fac. Desigur că m-am aflat și, dacă voi mai fi nevoită, mă voi afla din nou în fața a sute de oameni, dar asta nu înseamnă că nu îmi îngheață sângele în vene. Din punctul ăsta de vedere îi invidiez pe showmen-ii care se tăvălesc pe jos, țipă pe scenă, fac show.

Eu nu pot, mi se pare ridicol.

 

Publicat: 16 Sep. 2020, 22:05 Vedete
Pe aceeași temă