Tavi Clonda, cu fosta în parcare la mall! Gabriela Cristea a aflat tot

Publicat: 04 dec. 2022, 12:39 Autor: Camelia Vedete

Tavi Clonda, cu fosta în parcare la mall! Gabriela Cristea l-a prins pe Tavi Clonda cu fosta în parcare la mall. Gabriela Cristea și Tavi Clonda au trecut printr-un moment mai neplăcut în trecut. Cei doi erau la începutul relației și au avut parte de un episod tensionat.

Totul s-a întâmplat cu foarte mulți ani în urmă. Gabriela Cristea și Tavi Clonda s-au cunoscut pe platourile de filmare. Atunci prezentatoarea TV era divorțată de Marcel Toader, fostul soț. Cu toate că ei s-au cunoscut atunci, Tavi Clonda nu terminase relația în care era. Dar au apărut sentimente puternice între el și frumoasa prezentatoare TV.

Gabriela Cristea l-a prins pe Tavi Clonda cu fosta în parcare la mall

Într-o bună zi, când era ziua lui de naștere, Gabriela Cristea i-a făcut o surpriză plăcută. Astfel că i-a cumpărat un tort, însă ea a avut parte de o surpriză neplăcută în momentul în care voia să-i ofere tortul.

„Prima zi de naștere, de când ne-am cunoscut, a fost în 2013. Pe atunci ne tachinam, nu mă despărțisem de fosta. Nu știam că Gabriela mi-a făcut tort, m-a invitat să mă duc undeva, dar nu am trecut pe la ea… I-am zis că nu pot ajunge că plec la Brașov. Atunci ei i-a venit ideea de a mă aștepta la Mall Băneasa. Mi-a ieșit practic în întâmpinare, mi-a zis că e cu o prietenă, dacă vreau să vin să bem un ceai.

Doar că eu nu am oprit, eu eram cu fosta în mașină, mă duceam la mama de ziua mea, plus că nu știam că mi-a făcut tort. Astfel că, ea l-a mâncat cu prietena cu care era în Mall, deși era la dietă. La ceva timp, mi-a zis că s-a ofticat atunci. Dar e bine că totul s-a terminat cu bine. Și acum mai plătesc pentru greșeala aia”, a povestit Tavi Clonda pentru Impact.ro.

Gabriela Cristea, îndrăgostită de un bărbat mai în vârstă

Gabriela Cristea a mărturisit în nenumărate rânduri că nu a avut parte de o copilărie fericită, iar relația cu părinții ei a fost una extrem de rece. Totuși, în viața ei și-a făcut apariția o femeie care a iubit-o ca pe propria ei fiică și i-a influențat viața într-un mod fericit. ”Mama adoptivă” a prezentatoarei a fost invitată recent la aniversarea uneia dintre fetițele vedetei TV. 

Gabriela Cristea și Paula Crăciunescu se cunosc de mult timp, de când prezentatoarea avea doar 17 ani. Cele două s-au apropiat într-o perioadă în care vedeta trecea printr-un moment dificil din cauza unei relații care era contestată de părinții ei.

Gabriela Cristea, îndrăgostită de un bărbat mai în vârstă!

Ruptura de familie a fost dramatică și a făcut-o să sufere mult. Însă a primit alinare de la cea care i-a devenit ”mamă adoptivă”.

Gabi era îndrăgostită de mică de un cameraman cu 9 ani mai în vârstă ca ea, iar părinții ei au decis să rupă legăturile decât să accepte această relație. Simțea nevoia unei mame, însă cea care îi dăduse viață o alungase de acasă„, a povestit Paula Crăciunescu.

”Gabi era pe atunci o nebunatică și o frumoasă”

Ea a fost cea care i-a influențat inclusiv evoluția profesională. A ajutat-o pe Gabriela Cristea să se angajeze în televiziune.

Nu pot să spun că sunt pentru Gabriela chiar o mamă adoptivă, însă, e adevarat că o iubesc foarte mult. Am cunoscut-o la Festivalul “Cerbul de aur” de la Brașov. Mereu o luam cu mine prin oraș. Îi spuneam: hai să ne plimbam, sa mergem la o înghețată. Și așa, încet-încet, s-a lipit sufletește de mine. Apoi, eu am prezentat-o lui Mihai Tatulici la Tele 7 abc. Și, când acesta a văzut-o, a spus, “Vai ce ochi frumoși are fata asta, hai să vedem ce poate”. Asa a angajat-o și a pus-o să prezinte meteo și zodiacul. Gabi era pe atunci o nebunatică și o frumoasă pe care o iubeam și o răsfățam”, a mai povestit Paula Crăciunescu.

După o perioadă în care părea că a dispărut din anturajul Gabrielei Cristea, iată că a apărut o dovadă că relația celor două nu a avut de suferit. Ba dimpotrivă, este la fel de strânsă.

Publicat: 04 dec. 2022, 12:39 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă