Tatal lui Meghan Markle, noi declaratii explozive! “Poate era mai bine daca eram mort! Printesa Diana nu ar fi acceptat asa ceva, niciodata!”

Publicat: 29 Jul. 2018, 01:13 Vedete

De mai bine de 2 luni Meghan Markle refuza sa ia legatura cu tatal ei desi acesta este disperat si apeleaza la orice forma de “publicitate” pentru a-i atrage atentia.

Tatal lui Meghan Markle, noi declaratii explozive! “Poate era mai bine daca muream!” Asa cum toata lumea anticipa scandalul la casa regala nu face decat sa escaladeze. Tatal lui Meghan Markle nu renunta sub nicio forma la conflict si continua sa dea interviuri in care isi ataca rudele.

Thomas Markle a dat un interviu foarte detaliat pentru Daily Mail. Barbatul in varsta de 74 de ani a facut tot posibilul sa atinga corzile sensibile in casa regala si sa o faca pe Meghan sa reintre in contact cu el.

Tatal lui Meghan nu a reusit sa vorbeasca deloc cu ea de mai bine de 10 saptamani si deja si-a pierdut orice speranta ca Printul Harry si Meghan il vor lasa vreodata sa fie in preajma nepotilor lui, atunci cand acestia vor aparea.

Reamintim ca tot conflictul dintre el si casa regala a pornit dupa ce presa britanica a dezvaluit ca barbatul si-a regizat o serie de fotografii in Mexic, acolo unde locuieste, inainte de nunta, ca sa para ca vrea sa afle detalii despre casa regala.

Continuarea articolului »

Publicat: 29 Jul. 2018, 01:13 Vedete
Pe aceeași temă