Oana Zavoranu, la un pas sa isi omoare sotul. Umbla cu cutitul prin casa, dupa el

Publicat: 28 iul. 2018, 16:21 Autor: Ioana Cioflan News 3

Vedeta tv a facut cateva marturisiri despre o perioada neagra din viata ei.

Oana Zavoranu, la un pas sa isi omoare sotul. Vedeta a scos la iveală cele mai cumplită stări prin care a trecut. A recunoscut că devenise satanistă si a fost la un pas să își omoare soțul.

„Am avut un derapaj și mi-am indus că sunt fata lui Lucifer că nu mă înțelegea nici mama, nimeni. Am dat toate icoanele, pe stilul lui Lucifer, fiul izgonit. Casa mea era neagră. Mi-a fost greu, eu trăiam în acea întunecime, am făcut pactul cu Diavolul, mi-am scris numele cu sânge, am crezut că m-a abandonat Dumnezeu.

M-am dus de urgență la spital că îmi era rău. M-a bufnit plânsul în timp ce mă îmbrăcau. Când mă băgau în ambulanță am zis ‘Doamne, iartă-mă pentru ce am făcut’. Am promis că schimb toată casa. Eram satanistă, nu făceam sacrificii de animale pentru că sunt iubitoare. M-am autodistrus, știu ce înseamnă să auzi voci.

Era să îl omor pe Alex, m-am uitat pe camerele de supraveghere, mă plimbam cu cuțitul prin casă, nu știam ce e cu mine. Eram o persoană posedată, a doua zi nu îmi aduceam aminte nimic. Moartea lui Marty m-a devastat”, a povestit Oana Zăvoranu, la Răi Da Buni.

Oana Zavoranu, la un pas sa isi omoare sotul

Oana Zavoranu, la un pas sa isi omoare sotul. Umbla cu cutitul prin casa, dupa elPe langa aspectele sumbre, bruneta a vorbit despre averea de mama ei. Oana Zavoranu a marturisit ce a facut cu banii de la Marioara Zavoranu.

„Era să nu mai primesc nimic, ea și-a dat seama că se întâmplă ceva la firmă. Avea niște asociați care au făcut o firmă fantomă. Nu avea bani pentru că toți banii se duceau în acel offshore, eu cu greu am reușit să pun mâna pe ceva. Aveam bani puși departe ca să deschid succesiunea, altfel se ducea averea la Gigicu.

Oana Zavoranu, la un pas sa isi omoare sotul. Umbla cu cutitul prin casa, dupa elTaxa de timbru a fost 35.000 de euro la notar. Tu dacă nu ai bani ca să accepți succesiunea rămâi cu nimic. Am reușit, cu umilințe și răni sufletești, am rămas cu 1.175.000 de euro. Banii aștia i-am investit 400.000 în renovarea apartamentului, care era negru înainte. Am schimbat absolut totul.

Oana Zavoranu, la un pas sa isi omoare sotul. Umbla cu cutitul prin casa, dupa elMi-am cumpărat o mașină am investit 400.000 de euro în parfum, care este un real succes și am băgat 1.100.000 în clinică, care a început să producă. Sunt pe punctul de a-mi tripla averea, am momente în care cred că acei bani sunt blestemați. Am învățat să mă controlez mult mai mult, am rămas același copil, dar acum sunt cu ochii mult mai deschiși”, a mărturisit Oana Zăvoranu.

Publicat: 28 iul. 2018, 16:21 Autor: Ioana Cioflan News 3
Pe aceeași temă