Tatăl lui George Burcea a rupt tăcerea! A spus totul despre comportamentul bizar al actorului: ”Mi se părea suspect, parcă avea privirea aia de speriat”

Publicat: 02 mart. 2020, 09:03 Autor: Andreea Voicu Vedete

Nelu Burcea, tatăl lui George Burcea, a rupt tăcerea și a vorbit despre starea în care se afla fiul lui. Socrul Andreei Bălan a susținut că ”i se părea agitat„.

Andreea Bălan și George Burcea sunt căsătoriți de șase luni, având în spate ani de relație. Dar pare-se că ceva nu a mers în cuplul lor, că familia artistei se destramă încet, încet. Tatăl actorului a declarat exclusiv pentru emisiunea difuzată de RTV, Cancan.ro, că ar fi avut o bănuială că fiul lui ar consuma droguri. George ar fi mers la începutul anului acasă la Nelu Burcea, unde a stat câteva ore în mașină.

De foarte multe ori, aparențele înșală, iar acest lucru s-a întâmplat și în căsnicia Andreei Bălan cu George Burcea. Pe internet pozează drept ”cuplul perfect”, dar puțini știu că până într-un punct chiar așa a fost. Problemele au năvălit în viața lor recent. El a fost chemat la secția de poliție pentru a da declarații.

”Când a băut atunci, el era deja agitat până să înceapă să bea. Eu am bănuit. N-am nicio probă, dar bănuiam că ceva nu e în regulă. Ceva, ceva bănuiam și eu. Din comportamentul lui, inclusiv când apărea și pe la televizor, mi se părea suspect, parcă avea privirea aia de speriat. Vă dați seama, el poate să ajungă la un dosar penal fără discuții. Pentru că nu e la consum de iarbă, e la consum de cocaină. Cocaina, heroina… sunt cam nașpa pentru el”, a declarat Nelu Burcea pentru emisiune.

Socrul Andreei Bălan a făcut dezvăluiri

Nelu Burcea a continuat seria dezvăluirilor: ”Nu pot să-i dau eu sfaturi Andreei. Eu o apreciez ca femeie, nu ne-am cunoscut, nu ne-am întâlnit să discutăm. Pe mine mă doare chestia asta, sincer, câte mi-a făcut el mie, sincer mă doare. Câte ar face el, câte mi-a făcut, ați văzut cum m-a făcut în presă, în toate felurile. Din criminal, nemernic, pușcăriaș… dar vedeți, Dumnezeu nu doarme. Sincer să vă spun, eu nu mă gândesc nici la el, nici la ea. Sunt oameni în toată firea, mă gândesc la copilașii ăia. Că, să mă ierte Dumnezeu, ce vină au ei?”.

George Burcea s-a prezentat la locuința tatălui său, însă nu a urcat la el, ci a preferat să stea în mașină, fumând țigară după țigară. Pare-se că de acest lucru a aflat Nelu Burcea chiar de la un vecin care i-a povestit acest lucru. A mărturisit că era transformat total, ”s-a speriat de el”. A zăbovit câteva ore, apoi a plecat.

”Pe 7 februarie a venit la mine în zona în care locuiesc. Nu m-a sunat. A stat vreo două ore și ceva în mașină, pe stradă. Fuma țigară după țigară și mă sună un vecin: «Fiul tău e pe stradă. Dacă-l vezi ce față are, fiică-mea când a vorbit cu el s-a speriat de el». Probabil și atunci, omul mi-a zis pe față, probabil era luat. A stat în mașină două ore și ceva, cu motorul pornit. După două ore, mă sună iar vecinul: «Vezi că fiul tău s-a dus vreo 50 metri mai încolo. Și acolo stă cu farurile aprinse și motorul pornit». Și a mai stat și acolo vreo două ore”, a mai spus Nelu Burcea.

”Să fie clar pentru toată lumea, nu eu l-am abandonat. O femeie, cu patru copii… să pleci tu cu atâtea bagaje. Cu tot ce mi-a luat din casă că nu mai aveam nici cearșafuri pe pat, nu mai aveam nimic. O parte din haine mi le-a luat, cealaltă parte mi le-a tăiat cu cuțitul în două. Erau grămadă în mijlocul casei. De ce nu le-a rupt pe ale ei că eu îi cumpăram haine de la Casa Venus. Îmi pare rău, nu prea își permitea oricine pe timpul ăla să ia de acolo”, a mai mărturisit tatăl lui George Burcea.

Publicat: 02 mart. 2020, 09:03 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă
×