Tania Popa, castigatoarea Ferma Vedetelor, si-a pierdut tatal prin otravire. Detalii socante

Publicat: 14 Jul. 2018, 12:33 News 3

Actrita este marea castigatoarea a sezonului trecut Ferma Vedetelor. A pus mana pe 50.000 de euro.

Tania Popa, castigatoarea Ferma Vedetelor, si-a pierdut tatal prin otravire

Tania Popa, castigatoarea Ferma Vedetelor, si-a pierdut tatal prin otravireCând ne întâlnim cu familia, este obligatoriu să se aducă aminte de tatăl meu, pentru că eram un om care îşi dădea, la propriu, totul de pe el, oricui. Era de o generozitate ieşită din comun, îl iubea necondiţionat toată lumea. Era medic pe salvare. Mi-am dat seama cât de iubit era la înmormântare.

Tania Popa, castigatoarea Ferma Vedetelor, si-a pierdut tatal prin otravireSunt dintr-un orăşel mic şi la înmormântarea lui am avut senzaţia că este o manifestaţie de 1 mai, unde se aduna cea mai multă lume. Veniseră din sate, din suburbii, de peste tot. Era ca mine, toţi îmi spun că semăn cu el – energic, vesel tot timpul, îi plăcea sportul ca şi mie.

Tania Popa, castigatoarea Ferma Vedetelor, si-a pierdut tatal prin otravireNu plâng când îmi aduc aminte de el, decât dacă se insistă pe subiect, dar pot să zic că de foarte multe ori am simţit prezenţa lui, însă numai când eram pe scenă. Ăsta este imensul meu regret, că el nu a apucat să mă vadă pe scenă sau la televizor. Sunt convinsă că ar fi fost extrem de mândru de mine”, a mărturisit Tania Popa pentru adevarul.ro.

Tania Popa a castigat 50.000 de euro, premiul cel mare la Ferma Vedetelor. Cu acesti bani, actrita a facut nunta cu sotul ei, Veaceslav Damian.

« Pagina anterioară

Publicat: 14 Jul. 2018, 12:33 News 3
Pe aceeași temă