Tânăr de 28 de ani, prins la volan băut și cu permisul suspendat

Publicat: 10 oct. 2019, 14:52 Autor: Simona Ciao.ro
Tânăr de 28 de ani, prins la volan băut și cu permisul suspendat

Polițiștii din Craiova au avut de furca atunci când au dat de un șofer problematic.

Tânăr de 28 de ani, prins de polițiștii din Craiova în timp ce conducea o mașină băut și cu permisul suspendat. Potrivit polițiștilor, acesta conducea mașina unui vecin, un bărbat de 44 de ani.

Potrivit IPJ Dolj, poliţişti au depistat în trafic un tânăr de 28 de ani, din localitatea Amărăștii de Jos, în timp ce conducea un autoturism, pe bulevardul Nicolae Romanescu din Craiova.

Tânăr de 28 de ani

Tânăr de 28 de ani

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că tânărul avea permisul de conducere suspendat, iar autoturismul i-ar fi fost încredințat de un bărbat de 44 ani, din aceeași localitate, pasager în autoturism.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 1,26 mg/l alcool pur în aerul expirat, și a fost dus la spital pentru recoltarea de probe biologice.

Poliţiştii au întocmit în acest caz dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără permis, sub influenţa alcoolului şi încredinţarea unui vehicul pentru a fi condus unei persoane despre care se cunoaşte că nu deţine permis de conducere sau se află sub influenţa alcoolului.

Publicat: 10 oct. 2019, 14:52 Autor: Simona Ciao.ro
Pe aceeași temă