Pe Nea Marin il cunoaste toata lumea, dar iata cum arata sotia lui. Cei doi sunt impreuna de aproape 40 de ani

Publicat: 14 Oct. 2019, 12:00 Vedete

Marin Barbu, cunoscut de o lume intreaga ca Nea Marin, nu poate merge pe strada fara a fi oprit la fiecare pas, dar putini stiu cum arata Maria, cea care ii este sotie de aproape 40 de ani.

Cum arata sotia lui Nea Marin . Marin Barbu a intrat in atentia telespectatorilor pentru prima oara in cadrul show-ului Dansez pentru tine, de la PRO TV, unde se ocupa de coregrafiile concurentilor pentru dansuri populare.

Sotia lui Nea Marin este o prezenta foarte discreta

In varsta de 61 de ani, Marin Barbu este casatorit de aproape 40 de ani cu Maria, care i-a daruit doua fiice frumoase si talentate. In timp ce fiica cea mare l-a facut fericit daruindu-i doi nepoti, mezina Larisa i-a calcat tatalui pe urma, dupa terminarea ASE, ea facand un master in Etnologie si folclor si fiind, la randul ei, profesor de dansuri populare.

Chir daca Nea Marin este atat de cunoscut, pitini stiu cum arata sotia lui, care este o prezenta extrem de discreta. Cei doi au o casnicie de aproape 40 de ani, iar Nea Marin se poate considera un barbat fericit, mai ales ca, dupa cum spune, i-au trebuit cinci ani sa o convinga sa se marite cu el.

Publicat: 14 Oct. 2019, 12:00 Vedete
Pe aceeași temă