Syda și-a parcat ”tancul” de 150.000 de euro în mijlocul străzii. În urma lui, potopul de mașini blocate!

Publicat: 04 Feb. 2021, 20:25 Vedete

Syda a fost surprins de colegii noștri, paparazzi CIAO.RO, în timp ce, grăbit să-și rezolve treburile prin centrul Capitalei, a decis să parcheze fix în mijlocul străzii. O harfă care i-a adus ceva ocară din partea celorlalți șoferi!

Fără să-și ia minime măsuri de „protecție” în cazul celorlalți participanți la trafic, Syda a tras pe dreapta, a oprit motorul și a coborât din mașina lui de fițe, după care a pornit la trap printre mașini, disperat din câte se vede să ajungă la punctul final al aventurii. Tare curioși suntem, să ne dumirim, care a fost aventura, că de grabă nu mai încape discuție că a fost!

„În urma mea, potopul!”. Cam aceasta ar fi a doua replică a serialului fotografic prezentat de paparazzi CIAO.RO. După cum se vede în imagini, mașina „proptită” în mijlocul străzii încurca, alte mașini bloca, spirite încingea, haos provoca. Așa și… Lui Syda nu-i păsa!

Aceasta nu este prima aroganță pe care o face afaceristul la volan. Alte două în trecut i-au cam dat bătăi de cap. Unul, undeva în anul 2013, când a lovit un motociclist și i s-a deschis dosar de cercetare penală. La vremea respectivă, polițiștii povesteau că Bogdan Ionescu și motociclistul mergeau în aceeași direcție, către Piața Victoriei, când în intersecție soțul Elenei a vrut să vireze stânga și i-a taiat calea motociclistului.

Cealaltă ispravă s-a întâmplat cu doi ani înainte când „Syda” a rămas pieton după ce a lăsat cheile în contact, iar hoții i-au furat autoturismul. Câteva luni mai târziu polițiștii de la Furturi Auto au găsit-o abandonată pe o stradă din Buftea, fără numere de înmatriculare.

Nu știm ce a pătimit de data aceasta afaceristul, însă viitorul sună bine!

Publicat: 04 Feb. 2021, 20:25 Vedete
Pe aceeași temă