Au oferit trecătorilor scene de neuitat! Pe unde o prinde îi pune ”ventuza”! Syda ”Pupăciosul” nu se mai satură de exotica Sheila

Publicat: 24 Jul. 2020, 21:19 Vedete

Dragoste mare între Bogdan Ionescu, alias “Syda”, fostul soț al Elenei Băsescu, și exotica lui iubită! Cei doi au fost surprinși într-o zonă centrală din Capitală în timp ce se sărutau cu foc, de parcă era ultima zi din viața lor. 

Syda și Sheyla au oferit un spectacol de neuitat trecătorilor la scurt timp după ce au terminat ora de fitness pe care o aveau programată împreună.

Îmbrăcați sport, cu tricouri albe și pantaloni de trening, fostul ginere a lui Traian Băsescuși iubita lui păreau că nu se mai satură unul de celălalt, deși, să fim serioși, s-a așternut ceva timp peste relația lor.

La ieșire, în drum spre mașină, Syda și-a luat partenera în brațe și a sărutat-o cu patos, așa cum ne-a tot obișnuit să-l vedem în ultima perioadă.

Nici bruneta nu s-a lăsat mai prejos, și aproape că s-a “cățărat” pe el! L-a îmbrățișat și a început să-l sărute cu foc preț de câteva secunde, după care l-a lăsat să mai tragă puțin aer în piept și a trecut la repriza a doua!

După toată sesiunea de sărutări și îmbrățișări “criminale”, cei doi s-au urcat în mașina lui Syda și au plecat în trombă!

Syda a fost căsătorit cu Elena Băsescu

Elena Băsescu și Bogdan Ionescu au divorțat la începutul lunii septembrie 2016, după patru ani de mariaj.

Copiii cuplului au rămas în grija mamei și ambele părți au decis să păstreze tăcerea cu privire la motivele pentru care au ales să-și spună adio.

 

Publicat: 24 Jul. 2020, 21:19 Vedete
Pe aceeași temă