Ce relaţie există în prezent, între Elena Băsescu şi fostul său soţ. Syda a dat cărţile pe faţă: ‘Amândoi avem aceleași priorități’

Publicat: 02 May. 2021, 12:04 Vedete
Ce relaţie există în prezent, între Elena Băsescu şi fostul său soţ. Syda a dat cărţile pe faţă: ‘Amândoi avem aceleași priorități’

Elena Băsescu și Bogdan Ionescu sau Syda, aşa cum este cunoscut de apropiaţi, au divorțat în urmă cu cinci ani. Cei doi au împreună doi copii, de care sunt tare mândrii şi de care au grijă în continuare împreună. Bărbatul a dezvăluit în cadrul unui interviu ce relaţie are în prezent cu fosta soţie.

Elena Băsescu și Bogdan Ionescu s-au căsătorit în anul 2012, iar după patru ani de căsnicie, cei doi au decis să-și spună adio. Cei doi copii ai cuplului au rămas alături de mama lor, însă Syda îi poate vedea ori de câte ori doreşte. Mai mult, Elena şi Bogdan au o relaţie extrem de bună şi comunică destul de des în privinţa micuţilor lor.

”Relația pe care am cu Elena e extraordinară. Amândoi avem aceleași priorități și anume copiii pe care îi avem împreună: Sofia Anais și Traian Jr. Ne înțelegem de minune și la program, pe lângă miercurile și cele două weekenduri pe lună, pe care le stau cu copiii, se mai adaugă și vacanțele și mini-vacanțele acestora, perioade pe care le stabilesc tot cu Elena, în funcție de activitățile celor mici, cum ar fi înot, ski, balet”, a mărturisit fostul soț al Elenei Băsescu, pentru Playtech. 

De Paște, Bogdan Ionescu va fi alături de copiii lui și actuala soție, Sheila.

”Ca de fiecare dată, petrecem Paștele acasă, în familie, alături de părinți.Timpul petrecut împreună e cel mai frumos cadou pe care ni-l putem face. Cei mici au primit deja o parte din cadouri, în avans, de la bunici. Săptămâna viitoare plecăm, cu toții, în vacanță, în Turcia, este cadoul nostru pentru ei.

Sheila le citește mereu povești când sunt cu noi, iar Sofia, la rândul ei, începe să fie pasionată de citit, așa ca ne-am “înarmat” cu cărți și cu jucării de plajă. Traian, fiul meu, joacă fotbal, iar cerința lui pentru Iepuraș a fost să primească echipamente noi de sport”, a mai afirmat Syda pentru sursa citată mai sus.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 02 May. 2021, 12:04 Vedete
Pe aceeași temă