Surpriză colosală! Kanye West va candida la preşedinţia Statelor Unite ale Americii

Publicat: 05 Jul. 2020, 11:34 Vedete
Surpriză colosală! Kanye West va candida la preşedinţia Statelor Unite ale Americii

 Kanye West, susţinător al preşedintelui Donald Trump, a anunţat, sâmbătă, pe Twitter, că va candida la preşedinţia Statelor Unite ale Americii.

Kanye West a anunțat că va candida pentru funcția de președinte al Statelor Unite, printr-un mesaj pe Twitter, alături de hashtag-ul # 2020VISION.: „Trebuie să realizăm promisiunea Americii având încredere în Dumnezeu, unificându-ne viziunea și construind un viitor. Voi candida pentru a deveni președintele Statelor Unite”. Zvonurile despre o posibilă candidatură a lui Kanye West au circulat şi până acum, după ce în ultimul an s-a implicat mai mult în politică şi s-a întâlnit în repetate rânduri cu Donald Trump.

Deşi West nu a mai transmis nimic altceva, lăsându-i pe internauţi să se întrebe dacă vorbeştee serios sau e o glumă, rapperul a reuşit deja să-şi atragă sprijinul unor nume importante precum Elon Musk. „Ai sprijinul meu complet”, a replicat CEO-urile SpaceX şi Tesla pe Twitter. De asemenea, și soția lui Kanye West, Kim Kardashian West, i-a distribuit mesajul, alături de steagul american.

Cine este Kanye West

Kanye West are 42 de ani, este căsătorit cu vedeta de reality-show Kim Kardashian și are o avere de 1,3 miliarde de dolari. Muzicianul și-a sporit averea mai ales după colaborarea cu compania Adidas, pentru care a lansat linia de pantofi sport Yeezy, vânduți cu 200 de dolari perechea, scrie antena3.ro.

Rapperul şi producătorul american Kanye West a devenit cunoscut la începutul anului 2000. Cel de-al treilea album al său, „Graduation”, a fost unul dintre cel mai bine vândute materiale discografice ale anului 2007. West, câştigător a 21 de premii Grammy, şi-a lansat cel mai recent album de studio, „Jesus Is King”, anul trecut.

Kanye West este al doilea rapper miliardar din istorie, după Jay-Z, în vârstă de 50 de ani, care a intrat în selectul club anul trecut.

Publicat: 05 Jul. 2020, 11:34 Vedete
Pe aceeași temă