Super artiști la București. J Balvin, Nicky Jam și Ozuna cântă la Romexpo

Publicat: 07 Feb. 2019, 11:07 Vedete

‘El Carrusel Festival’ 2019 îi aduce pe J Balvin, Nicky Jam și Ozuna, în România!

După ce anul trecut, i-au adus pe Maluma și Luis Fonsi, organizatorii promit ca și anul acesta, line-up-ul să fie plin cu nume sonore. Primii 3 artiști confirmați până acum sunt J Balvin, Nicky Jam și Ozuna.

Un scurt istoric al fiecărui artist ar suna așa:

J Balvin

Jose Alvaro Osorio Balvin, născut pe 7 iulie 1985 și cunoscut sub numele de scena J Balvin, este un artist columbian de reggaeton. Balvin s-a născut în Medellin, cel mai mare oraș din Antioquia. Din copilărie, artistul a început să fie interesat de rap, dance, champeta și bachata. Cantărețul a atins culmile succesului cu celebra piesa „Tranquila”, iar, în prezent, este unul dintre cei mai bine vânduți artiști din toată lumea.

În 2015, a intrat în Cartea Recordurilor, pentru cea mai mare perioadă de No 1, în top Billboard Hot Latin Songs, cu piesa „Ginza”. Totodată, a fost și primul artist de muzică latino care a obținut discul de diamant, pentru vânzări record cu piesele „6 AM” și „Ay Vamos”.

În 2017, J Balvin dădea lovitura cu altă piesă, „Mi gente” feat Willy William, care a atins, într-un timp foarte scurt, 1 miliard de vizuălizari. Un an mai tarziu, a colaborat cu Nicky Jam, pentru single-ul „X”, dar și cu Jeon și Anita pentru „Machika”.

Continuarea articolului »

Publicat: 07 Feb. 2019, 11:07 Vedete
Pe aceeași temă