SUKRU OYTAN a facut infarct in timp ce modera o emisiune in direct VIDEO

Publicat: 21 Nov. 2018, 16:44 Vedete

Turcii au trait momente de groaza in momentul in care prezentatorul Sukru Oytan a suferit un infarct, la numai 2 saptamani dupa implantarea unui stimulator cardiac.

In prezent acesta se afla internat in spital, iar starea lui este stabila. Insa familia dar si colegii raman ingrijorati, pentru ca nu se asteptau ca la doar 10 zile dupa ce i s-a montat stimulatorul cardiac sa se intample asa ceva.

Se pare ca Sukru Oytan s-a grabit in revenirea in cadrul emisiunii de sport pe care o modereaza alaturi de colegul lui, Guven Sabaz. Insa el a sustinut ca se simte ok si ca este pregatit.

SUKRU OYTAN a facut infarct in timp ce modera o emisiune in direct

SUKRU OYTAN a facut infarct in timp ce modera o emisiune in direct VIDEO

In imagini se poate vedea cum prezentatorul isi vedea linsitit de emisiune cand deodata a cazut cu capul pe birou, iar apoi a picat de pe scaun, ramanand in stare de inconstienta pe podea.

Colegul lui la inceput parea ca nu-si da seama ce se intampla, insa in momentul in care Sukru Oytan a picat pe podea, acesta s-a dus imediat in ajutorul lui, ca sa vada ce are.

Insa pana sa ajunga el, Sukru Oytan suferise deja infarctul. Colegii au sunat imediat la serviciul de urgenta iar o ambulanta l-a transportat catre spital.

Publicat: 21 Nov. 2018, 16:44 Vedete
Pe aceeași temă