Suedezii isi implanteaza microcipuri sub piele, de buna voie! Motivul din spatele acestei decizii e unul total neasteptat! VIDEO

Publicat: 30 oct. 2018, 14:09 Autor: madalina m. Life

Suedezii isi implanteaza microcipuri sub piele, dintr-un motiv incredibil.

Oamenii din aceasta tara europeana au inceput sa mearga tot mai des pentru a putea sa isi faca respectiva procedura. Suedezii isi implanteaza microcipuri sub piele, desi totul inca este privit cu o anumita reticenta de catre intreaga planeta.

Motivul pentru care suedezii isi implanteaza microcipuri!

De asemenea, multi au recunoscut importanta dispozitivelor minuscule, in viata de zi cu zi, mai ales ca suntem tot mai inconjurati de tehnologie. Locuitorii care si-au facut implantul controversat au marturisit ca deja au inceput sa vada beneficiile.

Suedezii isi implanteaza microcipuri sub piele

Persoanele din Suedia care aleg sa foloseasca microcipurile, in viata de zi cu zi, le apreciaza si beneficiile, in momentul de fata. Locuitorii acestei tari par sa fi dat startul unei mode in ceea ce priveste noua tehnologie.

De asemenea, in respectiva tara nordica, superstitiile religioase legate de aceste cipuri nu isi prea gasesc adepti, pentru ca oamenii aleg sa se indrepte mai mult spre inovatii si imbunatatirile modului de trai. Tocmai de aceea, suedezii isi implanteaza microcipuri sub piele, din dorinta de a putea avea cat mai multe facilitati, in fiecare zi.

Varianta e una foarte tentanta mai ales pentru cei care au un smartphone. De asemenea, implantarea unui microcip dureaza cateva secunde, si e similara unei injectii cu un ac mai gros, noteaza adevarul.ro.

In functie de implantul ales, posesorul acestuia il poate folosi precum un suport electornic de pastrare a datelor personale, de contact, dar si a istoricului medical. Fiecare microcip este implantat la incheietura mainii si poate servi drept cheie electronica pentru deblocarea smartphone-ului.

Mai mult, suedezii isi implanteaza microcipuri sub piele si pentru a putea sa isi deschida locuinta. Acesta serveste si ca o cartela de acces la birou sau chiar pornirea autoturismului. Orice microcip este prevazut si cu o memorie interna, si pot pastra bilete in format electronic sau chiar abonamentul pentru mijloacele de transport in comun.

Cu ajutorul microcipului de la incheietura mainii, fiecare locuitor din Suedia poate valida calatoria prin simpla atingere a zonei cu senzorul pentru cartela. Exista si anumite critici la adresa procedurii, pentru ca multi se intreaba daca nu e periculos pentru posesor sa aiba atat de multe informatii asupra sa, la fiecare pas.

Publicat: 30 oct. 2018, 14:09 Autor: madalina m. Life
Tags:
Pe aceeași temă