Suedezii isi implanteaza microcipuri sub piele, de buna voie! Motivul din spatele acestei decizii e unul total neasteptat! VIDEO

Publicat: 30 Oct. 2018, 14:09 Life

Suedezii isi implanteaza microcipuri sub piele, dintr-un motiv incredibil.

Oamenii din aceasta tara europeana au inceput sa mearga tot mai des pentru a putea sa isi faca respectiva procedura. Suedezii isi implanteaza microcipuri sub piele, desi totul inca este privit cu o anumita reticenta de catre intreaga planeta.

Motivul pentru care suedezii isi implanteaza microcipuri!

De asemenea, multi au recunoscut importanta dispozitivelor minuscule, in viata de zi cu zi, mai ales ca suntem tot mai inconjurati de tehnologie. Locuitorii care si-au facut implantul controversat au marturisit ca deja au inceput sa vada beneficiile.

Suedezii isi implanteaza microcipuri sub piele

Persoanele din Suedia care aleg sa foloseasca microcipurile, in viata de zi cu zi, le apreciaza si beneficiile, in momentul de fata. Locuitorii acestei tari par sa fi dat startul unei mode in ceea ce priveste noua tehnologie.

De asemenea, in respectiva tara nordica, superstitiile religioase legate de aceste cipuri nu isi prea gasesc adepti, pentru ca oamenii aleg sa se indrepte mai mult spre inovatii si imbunatatirile modului de trai. Tocmai de aceea, suedezii isi implanteaza microcipuri sub piele, din dorinta de a putea avea cat mai multe facilitati, in fiecare zi.

Varianta e una foarte tentanta mai ales pentru cei care au un smartphone. De asemenea, implantarea unui microcip dureaza cateva secunde, si e similara unei injectii cu un ac mai gros, noteaza adevarul.ro.

Continuarea articolului »

Publicat: 30 Oct. 2018, 14:09 Life
Tags:
Pe aceeași temă