Speak, dezvăluiri sincere despre cele mai grele momente din viața sa: „Îmi păcăleam foamea cu pufuleți”

Publicat: 29 Aug. 2020, 11:35 Vedete

Speak este în prezent unul dintre cei mai bine cotați cântăreți ai momentului. Puțini știu însă că situația financiară acestuia nu a fost dintotdeauna una bună. Artistul recunoaște că în trecut a avut foarte multe probleme financiare.

Speak a vorbit cu multă sinceritate despre momentele grele din viața sa, când nu avea ce pune pe masă și nici bani să-și plăteasă întreținerea.

Artistul a avut o adolescență marcată de lipsuri și chiar și atunci când și-a descoperit vocația și a început să cânte, banii pe care îi primea erau foarte puțini: ”Îmi păcăleam foamea cu pufuleți și apă minerală. Câștigam 100 lei pe concert, la început. Nu aveam nici bani să plătesc întreținerea. Acum nu îmi mai este frica de sărăcie”, spunea Speak într-un interviu.

”Cel mai mare atuu al meu este că sunt foarte consecvent și foarte muncitor. În ceea ce mă privește, în ceea ce fac eu, chiar muncesc mult”, a mai spus Speak.

Speak, declarație de dragoste pentru Ștefania

Speak și Ștefania au o relație frumoasă de câțiva ani, iar în curând cei doi vor deveni soț și soție.

Cei doi și-au expus viața pe rețelele de socializare și este cunoscut faptul că au o relație specială cu fanii lor pe care îi țin la curent cu tot ceea ce fac.

Recent, Speak și-a luat prin surprindere iubita și i-a făcut o declarație de dragoste, în stilul său caracteristic: „Șoarec, vreau sa-ți fac o declarație. Vreau să-ți mulțumesc că ești viitoarea mea soție și că nu ești ca toate celelalte, astea de pe internet, toate țoapele astea”, a spus Speak.

Cum a cerut-o Speak pe Ștefania în căsătorie

În show-ul fenomen ”Asia Express”, Speak și-a luat inima în dinți și a cerut-o pe Ștefania de soție în fața celorlalți concurenți.

”Trebuie să fie unică treaba asta!”, a spus Speak cu ochii ațintiți spre Ștefania. Bruneta a reacționat imediat: ”Nu, nu cred…”.

„A fost un moment la care nu mă așteptam. Exact așa cum mi-am dorit eu. Sunt foarte fericită”, a spus Ștefania cu ochii în lacrimi.

Publicat: 29 Aug. 2020, 11:35 Vedete
Pe aceeași temă