Speak, dezvăluiri despre relaţia cu Ştefania: ”Niciunul dintre noi nu se aștepta să ajungem până aici”

Publicat: 14 Jun. 2021, 14:48 Vedete

Speak şi Ştefania au împlinit recent 4 ani de relaţie. Cei doi se iubesc la fel de mult ca în prima zi, iar cu ocazia aniversării, celebrul artist i-a făcut viitoarei sale soţii o declaraţie emoţionantă de dragoste.

Speak şi Ştefania formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz. Frumoasa şatenă a fost cerută în căsătorie în emisiunea ”Asia Express”, iar în curând urmează să se căsătorească.

În urmă cu câteva zile cei doi îndrăgostiţi au aniversat 4 ani de când s-au cunoscut, iar Speak a ţinut să îi transmită iubitei sale un mesaj de iubire.

”Acum 4 ani postam prima poza cu soarecu’… Niciunul dintre noi nu se astepta sa ajungem pana aici, intr-adevar, pe un drum greu si anevoios, dar frumos! Iti multumesc pentru timp, @cristinaa.stefaniaa si pentru inima, in mod special! ❤️”, a scris cântărețul în dreptul fotografiei alb-negru.

Cum s-au cunoscut cei doi

Speak a dezvăluit că a văzut-o pentru prima oară pe Ștefania pe Instagram, acolo unde au şi vorbit pentru prima dată.

„Pe Ștefania am văzut-o prima oară într-un story de-al lui Emil Rengle. Aveau ei un job, undeva cu dans. I-am dat mesaj lui Emil Rengle, pentru că în jurul lor sau ceva vorbeau de niște găini ei și i-am zis: „cam frumoasa găinile tale”. I-am dat follow ei și vedeam ce postează. La un moment dat ea era în mașină și fredona piesa de la radio „Shape of You” de la Ed Sheeran. Și i-am dat un mesaj scurt și i-am zis: „nu-i rău”. Atât. Ea s-a gudurat un pic”, a povestit Speak.

Speak a mai povestit că s-a mutat împreună cu Ștefania la patru luni după ce s-au cunoscut.

„Am început să vorbim, dar foarte scurt. Ea dansa pentru Smiley și cu Inna și… Am cerut-o la Asia Express. Mi-a dat Smiley mesaj atunci. După vreo patru luni ne-am mutat împreună. Să treacă pandemia asta și fac nunta. Eu nu prea vreau nuntă mare, dar ea vrea la modul să fie „prințesistică”. Eu vreau să fiu invitat la nunta mea. Așa i-am zis: „Tu-mi zici ora, data și cum să mă îmbrac și locul”, a adăugat artistul.

 

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 14 Jun. 2021, 14:48 Vedete
Pe aceeași temă