Soțul Oanei Zăvoranu, acuzat că a agresat o asistentă medicală: ”Mi-a băgat mâna în gât…”

Publicat: 04 nov. 2021, 10:38 Autor: Maria Apostol Vedete

Incidentul ar fi avut loc la clinica deținută de Oana Zăvoranu. Soțul vedetei a fost acuzat că ar fi agresat o asistentă care și-a cerut drepturile financiare. 

Părerile sunt împărțite în acest scandal. Alex spune că a fost agresat, ba i s-a rupt chiar lanțul, femeia vine cu o replică tăioasă: ”Mi-a pus mâna în gât!” Mai mult, dă detalii despre cum s-ar fi desfășurat activitatea acolo, iar în declarațiile ei pentru CANCAN.RO scoate la iveală unele nereguli.

”Eu colaborez cu clinica din 2019. Sunt asistent medical cu competență pe radiologie. Am început colaborarea când aici era tatăl domnului Alex, a plecat el, a venit domnul Horia Vlădescu, am continuat colaborarea în termeni OK. S-a înființat apoi o firmă, pentru a putea factura orele lucrate în clinică…

Apoi, m-am certat cu Horia, a plecat, pe urmă au venit ei din luna septembrie. Atunci, au stat de vorbă cu fiecare angajat, au spus că vai, ce persoană minunată sunt, că mă vor în conducerea clinicii”, spune asistenta. Mai multe detalii, pe CANCAN.RO.

Cum răspunde acuzațiilor soțul Oanei Zăvoranu

Alex Ashraf a declarat că ar fi fost zgâriat pe față și, mai mult de atât, s-ar fi dezechilibrat și ar fi căzut din cauza ei, luxându-și brațul. De asemenea, soțul actriței a mărturisit că femeia i-ar fi rupt lanțul de la gât cu intenție, știind că bijuteria era una valoroasă, primită de la mama sa.

Dacă vin psihopate de genul ăsta care încep să urle, deci n-au ce să caute. Trebuie dați afară din clinică. Domnișoara stătea de vorbă cu cineva cu care nu trebuia să vorbească. Le-am spus «Cine vorbește cu aceste persoane pleacă».

Am început să dau afară din personalul angajat de fostul management. Nu am dat-o afară pentru că își făcea treaba, însă până a început să-mi bage bețe în roate. Mi-a dat mesaje săptămâna trecută că ea nu mai vine la serviciu. I-am zis ca nu se poate să plece și să nu am pe cine să las în locul ei. Aseară, a început să dea mesaje colegelor, tuturor angajaților”, a declarat Alex Ashraf, exclusiv pentru cancan.ro.

Publicat: 04 nov. 2021, 10:38 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă