Cine este amanta lui Alex Ashraf! Pentru ea ar divorța de Oana Zăvoranu

Publicat: 29 ian. 2023, 09:35 Autor: Camelia Vedete

Cine este amanta lui Alex Ashraf! Divorțul dintre Oana Zăvoranu și Alex Ashraf a luat prin surprindere lumea showbiz-ului românesc. Cei doi soți nu s-ar mai înțelege și la mijloc ar fi o amantă.

Se pare că lucrurile nu mai merg bine între Oana Zăvoranu și Alex Ashraf. Soțul vedetei ar avea o amantă și a plecat cu ea în Dubai pentru a cheltui cei 20.000, bani de buzunar luați de acasă. În tot acest timp, Oana credea că partenerul ei este plecat la Cluj cu niște prieteni, conform CANCAN.RO.

Cine este amanta lui Alex Ashraf!

Ei bine, planurile nu au mers atât de bine. Asta pentru că o fană a Oanei Zăvoranu l-a văzut pe soțul acesteia împreună cu amanta în avion. Nici nu a stat pe gânduri, a făcut o poză și i-a trimis-o imediat actriței.

S-a lăsat cu un scandal monstru între soți și Oana a amenințat că va divorța. În zadar a încercat soțul acesteia să se scuze, se pare că lucrurile au degenerat complet, după cum scrie CANCAN.RO.

Oana Zăvoranu, primele declarații după ce a aflat că ar fi înșelată

În presă, au apărut imagini cu Alex Ashraf care ia masa la un restaurant din Capitală cu o femeie misterioasă. Cei doi sunt însoțiți și de un alt prieten. Însă, soțul Oanei a rămas să petreacă noaptea la doamna cu pricina. A doua zi de dimineață, el ar fi ieșit să plimbe și cățeii acesteia.

La scurt timp după această întâmplare, Oana Zăvoranu a postat pe rețelele de socializare și un mesaj. Vedeta a pus o fotografie cu ea. Așadar, Oana le cerea fanilor să creadă doar ce spune ea și mai jos i-a lăsat și o declarație de dragoste soțului.

„Vă pup și vă iubesc. Și să nu mă credeți decât pe mine”, a transmis bruneta.

Mesajul a continuat cu o declarație de dragoste pentru soțul său: „Alex Ashraf știi că ești inima mea, da? Doar noi doi”

Oana Zăvoranu, despre relația cu Alex Ashraf

La un moment dat, Oana Zăvoranu a vorbit deschis despre căsnicia cu Alex Ashraf. Vedeta spunea că au existat perioade bune și mai puțin bune, însă împreună au depășit toate obstacolele, iar relația lor a devenit din ce în ce mai sudată.

„Am avut perioade de suișuri și coborâșuri, dar orice ceartă ne-a unit mai mult. În orice relație de prietenie, căsnicie, intervine monotonia.

Secretul este să reușești să reînvii căsnicia, relația, povestea de iubire, să reaprinzi flacăra. Se pierduse la un moment dat un ceva. Nu era vorba de dragoste, că dacă aia se pierde, nu se mai poate reuni. Dacă este dragoste, o poți duce mai departe. Mă cunoaște atât de bine, încât știe când să vină cu ceva.

Mă simte. Asta face o femeie fericită. Așa și un bărbat. Dacă simte că este iubit, apreciat, este un om fericit”, a declarat Oana Zăvoranu în 2022, la Antena Stars.

Publicat: 29 ian. 2023, 09:35 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă