Oana Zăvoranu și Alex Ashraf urmează să devină părinți? ”Copilul numărul 1 e pe vine”

Publicat: 26 dec. 2020, 14:28 Autor: Andreea Voicu Vedete

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf au planuri noi pentru viitor? Frumoasa brunetă și soțul ei se gândesc să facă un copil.

Toată lumea știe că Oana Zăvoranu nu este ”împătimită” dorinței de a deveni mămică, lucru pe care l-a spus de multe ori public. Totuși, pe de altă parte, Alex Ashraf, soțul Oanei Zăvoranu, a ”detonat” o informație, spunând că ar ”lucra” deja la primul copil.

”Nu iubesc copiii. Nu-i suport, pentru că mi se pare că o mare parte din copii sunt așa grinch, care se tăvălesc, țipă, bagă degetele în priză. Ăștia sunt copii educați (n.r. copiii unei prietene), frumoși, inteligenți și genul acesta de copii, da, îmi plac. Nu, nu sunt terorizați. Că dacă sunt terorizați că li se dă tot ce vor, cred că mulți copii și-ar dori să fie terorizați atunci”, a declarat Oana Zăvoranu pentru Antena Stars. ”Mereu m-am gândit că sunt americană și m-am simțit așa. Dacă o să fie vreodată să am un copil cu Alex, aș vrea să aibă cetățenie americană”, a mai adăugat vedeta.

”Cum adică dacă ar fi să fie vreodată? Nu că dacă o să fie, o să fie! O să fie cât de curând. Copilul numărul 1 e pe vine. Nu are cum să vină acum, că nu poate Oana într-o lună să și nască”, a spus Alex Ashraf, arată Cancan.

Oana Zăvoranu și soțul său, la un pas de despărțire

Zăvo și Alex au trecut de-a lungul timpului prin momente dificile. Nici începutul relației lor nu a fost unul tocmai normal, la vremea respectivă bruneta a avut de făcut o alegere importantă în viața ei: a ales între Alex și un alt bărbat.

După ce au devenit soț și soție momentele dificile nu i-au ocolit, însă împreună au depășit orice obstacol.

„La el am gasit o căldură sufletească imensă, mă suportă că-s greu de suportat. Am noroc că am un bărbat la fel ca mine. Noi semănăm foarte mult, ne bucurăm foarte mult pentru orice, ca niște copii. Ne-am făcut un tatuaj amândoi. Cursul dragostei noastre nu ne va despărți niciodată”, a dezvăluit Oana Zăvoranu, la emisiunea „Showbiz Report”.

Sursă foto: capturi video youtube

Publicat: 26 dec. 2020, 14:28 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă