Adevărul despre ”relația” pe care ar avea-o Dorian Popa și Oana Zăvoranu, după ce s-a vehiculat în presă că cei doi ar forma un cuplu

Publicat: 21 Dec. 2019, 16:09 Vedete

De ceva vreme se vehiculează în presă că Oana Zăvoranu și Dorian Popa ar forma un cuplu, dar există toate motivele să nu fie așa!

Cei doi sunt colegi de platou în serialul ”Sacrificiul”, acolo unde joacă un rol. Cei doi au apărut în mai multe scene controversate în serialul respectiv, iar telespectatorii, o parte din aceștia, au sesizat că apropierile dintre ei ar fi ”reale”.

Însă, artistul Dorian Popa, în vârstă de 31 de ani, nu se gândește nicio clipă că el ar putea forma un cuplu cu frumoasa vedetă Oana Zăvoranu. El se află într-o relație cu o fată pe nume Claudia!

Pe de altă parte, Oana Zăvoranu are o căsnicie frumoasă cu Alex Ashraf, chiar dacă în ultima perioadă au șters imaginile cu ei de pe social media.

Astfel, între Oana Zăvoranu și Dorian Popa este strict o relație profesională și de amiciție, scrie Click.

Dorian Popa spune adevărul despre legătura dintre el și Oana Zăvoranu

“Am tot văzut că circulă o veste conform căreia eu şi Oana Zăvoranu am forma un cuplu şi mă simt dator să infirm acest lucru. Eu şi Oana suntem doar colegi de platou. Este adevărat că în noul sezon al serialului, «Alegerea», rolurile noastre se intersectează mai mult decât până acum şi este posibil ca pozele făcute pe platourile de filmare să inducă în eroare.

Eu am o relaţie ce dureazã de mai bine de 7 ani de zile, iar Oana şi cu mine nu avem nicio altă relaţie în afară de cea de colegialitate. Mai mult de atât, profesionalismul pe care l-am deprins de la doamna Ruxandra Ion ne impune să nu amestecăm munca cu viaţa personală. Aş dori ca viaţa mea personală să fie respectată. Aşa cum mi-am obişnuit deja fanii şi prietenii. Dacă voi avea ceva de anunţat o voi face eu, personal”, a punctat Dorian Popa.

Publicat: 21 Dec. 2019, 16:09 Vedete
Pe aceeași temă