Soțul Andreei Esca, complet răvășit după ce a văzut pozele cu ea și ”puștiulică”

Publicat: 11 mai 2022, 10:08 Autor: Maria Apostol General

Alexandre Eram apare rar în public, însă atunci când o face este surprins la brațul celebrei sale soții. De data aceasta paparazi l-au întâlnit singur și abătut, cu gândurile încâlcite. Deloc surprinzătoare această ipostază, ținând cont imaginile care au apărut cu Andreea Esca și un alt confident tinerel.

Andreea Esca nu este la prima ”abatere”, anul trecut ea mai dat curs speculațiilor după ce a ieșit la plimbare, și implicit la masă, alături de un ”confident” cu circa 20 de ani mai tânăr.

Aparent, episodul a fost trecut cu vederea de către soțul ei, care are încredere totală în ea și știe că are mulți prieteni. Lucrurile par să se fi complicat de data aceasta, când Andreea Esca a fost surprinsă din nou cu un tinerel. Altul de data aceasta (mai multe detalii puteți citi AICI).

Nu este exclus, spun surse din anturajul prezentatoarei, ca lucrurile să se termine prost de data aceasta!

În același timp, Andreea se comportă ca și cum nu s-a întâmplat nimic. Se comportă doar. Simte și ea însă că a sărit calul de data asta. Ea tot timpul a fost mai petrecăreață, mai cu gașcă de fete, vedetă mare, mai un drink, mai un party, o femeie specială. Foarte frumoasă, bine dotată de la mama natură, dar și deșteaptă.

Dialogul cu Alexandre e complicat acum și încearcă să dreagă busuiocul. Mai multe detalii găsiți pe CANCAN.RO.

Andreea Esca este căsătorită de 22 de ani

Andreea Esca a îmbrăcat rochia de mireasă acum 22 de ani, când a devenit soția lui Alexandre Eram. Cununia religioasă a avut loc la catedrala Sfântul Iosif din București, iar părinții spirituali au fost Ana și George Copos. Andreea Esca a făcut publice câteva poze de la nuntă și fanii vedetei Pro TV s-au bucurat să o vadă în rochie de mireasă.

La distanță de patru luni după marele eveniment se naște primul copil al cuplului, Alexia Margot. După trei ani, Andreea Esca și soțul ei devin părinți pentru a doua oară, când apare pe lume Aris.

Se pare că secretul din spatele căsniciei fericite pe care Andreea Esca și Alexander Eram o au este comunicarea. Orice conflict, orice nemulțumire se rezolvă pe loc. Cei doi nu se angajează în certuri interminabile și niciodată o supărare nu ține mai mult de o zi.

Nu suntem nici unul, nici celălalt, ranchiunoși, nu suntem în stare să ținem supărarea, nu. Niciodată… Nici măcar de pe o zi pe alta. Nu am reușit să facem asta”, a mărturisit prezentatoarea.

Publicat: 11 mai 2022, 10:08 Autor: Maria Apostol General
Pe aceeași temă