Apariție tulburătoare! Soțul Andreei Esca a albit complet după ce a văzut moartea cu ochii

Publicat: 23 Feb. 2021, 19:15 Vedete

Alexander Eram a avut o poveste extrem de urâtă cu noul coronavirus. Știm deja că lupta lui cu teribilul virus a fost grea, și de multe ori a fost pe marginea prăpastiei. Iată că acum, la câteva luni bune de la teribila experiență, Alexandre Eram suflă și-n iaurt… după ce s-a fript cu ciorbă.

Aceasta este atitudinea tradusă de fotografiile pe care le-au surprins paparazzi CIAO.RO. Zilele trecute, afacerist a fost fotofrafiat în timp ce se pregătea să se întâlnească cu o gașcă de prieteni la un restaurant din zona de nord a Bucureștiului.

Grăbit, cel mai probabil, după și-a parcat bolidul, Eram a coborât uitând total de cel mai folosit accesoriu al momentului, masca de protecție. Debusolarea a durat doar câteva secunde pentru că, după ce a realizat eroarea, soțul Andreei Esca s-a întoars din drum de „focul” măștii. A „pescuit-o” rapid din mașina de lux pe care o conducea și și-a reluat drumul către prietenii care, cel mai probabil, îl așteptau cuminți în restaurant.

Andreea Esca: „Plămânii lui au fost extrem de afectați într-un timp extrem de scurt!”

Cu siguranță, după ce ai văzut moartea cu ochii, nu-ți mai arde de driblat printre jetoane, atunci când vine vorba despre normele de protecție împotriva noului coronavirus. În plus, la o simplă privire se vede clar că Alexandre Eram păstrează încă sechelele pe care i le-a lăsat cumplita boală.

Slăbit, vizibil încărunțit, parcă și ușor cocoșat, Alexandre Eram încă se recuperează după ce în iulie a fost infectat cu noul coronavirus. Din nefericire pentru el, afaceristul a dezvoltat o formă gravă a bolii și singurul tratament care l-a salvat a fost cel cu plasmă de la donator.

„În cazul soțului meu lucrurile s-au întâmplat mult mai grav, iar pentru mine ceea ce i s-a întâmplat lui a fost o mare surpriză pentru că așa cum mulți se gândesc, avem în minte că forma gravă a acestei boli o fac cei oameni care au niște boli cronice, care au niște probleme anterioare, care sunt supraponderali”, spunea în vară Andreea Esca, citată de Click!.

”Plămânii lui au fost extrem de afectați într-un timp extrem de scurt. Organismul a reacționat violent într-un timp scurt și foarte repede a ajuns la terapie intensivă unde a stat foarte multe zile și unde a avut nevoie de ventilație mecanică non-invazivă. A fost un coșmar pentru el, îmi spunea că nu mai poate, că îl dor toate și crede că așa arată iadul. Masa musculară i-a scăzut incredibil, în doar o săptămână și ceva a slăbit opt kilograme.”, a continuat prezentatoarea Știrilor Pro TV.

Revenind la felul în care a reușit Alexandre Eram să depășească pericolul care, la un moment dat, părea iminent, răspunsul vine de la stilul de viață echilibrat pe care l-a dus până acum. La 50 de ani, bărbatul face sport, duce o viață echilibrată și din punct de vedere alimentar, nu fumează, iar alcool bea ocazional.

Publicat: 23 Feb. 2021, 19:15 Vedete
Pe aceeași temă