Am aflat! Care este legătura între soțul Andreei Esca și Ministerul Sănătății

Publicat: 28 Jul. 2020, 09:13 Vedete

Există sau nu o legătură între soțul Andreei Esca și Ministerul Sănătății? Bărbatul are o companie prin care vinde măști de protecție!

Alexandre Eram, soțul frumoasei prezentatoare TV Andreea ESca deține o companie care este acreditată de statul român să vândă măști de protecție, în plină pandemie de coronavirus. Compania lui este acreditată de Agenția Națională a Medicamentului și Dispozitivelor Medicale, care este o agenție aflată în subordinea Ministerului Sănătății.

La data de 1 aprilie 2020, când România se afla sub stare de urgență, soțul Andreei Esca avea firma ca fiind o unitate acreditată pentru fabricarea măștilor faciale de unică folosință. Pe lista agenției se aflau doar 9 producători români, iar printre aceștia, unul dintre ei este Alexandre Eram. Societatea lui Alexandre Eram a anunțat că poate produce 140.000 de măști pe săptămână, aceasta fiind una dintre unitățile cu cele mai mari capacitate de producție din România. Totuși, la începutul lunii aprilie, Guvernul a dat liber firmelor să comercializeze măști medicale doar pe baza unei declarații pe propria răspundere.

Pe de altă parte, compania soțului Andreei Esca a avut anul trecut o cifră de afaceri de aproape 29 milioane lei. Pierderile au fost de peste un milioan de lei. În firmă, Alexandre avea 298 de angajați și datorii de 10.8 milioane de lei, arată Wowbiz.ro.

Andreea Esca, soțul ei și unul dintre copii au avut coronavirus

Andreea Esca a povestit că primul confirmat cu COVID-19 în familia ei a fost soțul Alexandre Eram, apoi fiul Aris. În ceea ce o privește, a declarat că inițial a avut un test negativ, dar la câteva zile a simțit că și-a pierdut mirosul în timp ce gătea.

„Găteam cartofi cu usturoi și mi-am dat seama că nu simt nimic. Apoi am mirosit niște parfumuri și nu simțeam nimic. Apoi mi-am pierdut gustul. Așa că am făcut testul din nou și a ieșit pozitiv”, povestea ea.

Esca a spus că avea „roșu în gât”, dar nu s-a speriat pentru că îl face frecvent.

„Pentru soțul meu a fost mai grav. Alex e un om care face sport, nu fumează, are 50 de ani. A ajuns la Terapie Intensivă. Nu înțelegeam cum a cedat organismul unui om atât de puternic, care face toate sporturile extreme. Plămânii lui au fost atât de afectați într-un timp atât de scurt și a ajuns la Terapie Intensivă foarte repede, unde a stat foarte multe zile”, a mai povestit prezentatoarea știrilor de la ProTV.

Publicat: 28 Jul. 2020, 09:13 Vedete
Pe aceeași temă