Andreea Esca a revenit la pupitrul Știrilor Pro TV, după ce a admis că a fost infectată cu noul coronavirus

Publicat: 24 Jul. 2020, 07:49 Vedete

Andreea Esca a revenit joi seara la pupitrul știrilor care au consacrat-o. Reamintim că prezentatoarea a ieșit luni seara să mărturiseasscă public că a fost infectată cu coronavirus, atât ea, cât și soțul ei, dar și unul dintre cei doi copii.

Cu puțin timp înainte de începerea jurnalului de la ora 19.00, Andreea Esca a postat o fotografie pe Instagram, cu ea în studioul Știrilor Pro Tv. “Acasă”, a scris vedeta pe Instagram. În aproape o oră, imaginea a strâns peste 5.000 de like-uri, precum și zeci de mesaje de încurajare.

View this post on Instagram

Home ❤️ @protv_romania

A post shared by Andreea Ioana (@andreeaesca) on

Andreea Esca a recunoscut că regretă faptul că „a lăsat garda jos” și nu a respectat regulile de distanțare și de prevenire a răspândirii COVID-19, la petrecerea din Olimp, unde au participat zeci de vedete și bloggeri

Andreea Esca a povestiti că primul confirmat cu COVID-19 în familia ei a fost soțul Alexandre Eram, apoi fiul Aris. În ceea ce o privește, a declarat că inițial a avut un test negativ, dar la câteva zile a simțit că și-a pierdut mirosul în timp ce gătea.

Andreea Esca, despre primele simptome de coronavirus

„Găteam cartofi cu usturoi și mi-am dat seama că nu simt nimic. Apoi am mirosit niște parfumuri și nu simțeam nimic. Apoi mi-am pierdut gustul. Așa că am făcut testul din nou și a ieșit pozitiv”.

Esca a spus că avea „roșu în gât”, dar nu s-a speriat pentru că îl face frecvent.

„Pentru soțul meu a fost mai grav. Alex e un om care face sport, nu fumează, are 50 de ani. A ajuns la Terapie Intensivă. Nu înțelegeam cum a cedat organismul unui om atât de puternic, care face toate sporturile extreme. Plămânii lui au fost atât de afectați într-un timp atât de scurt și a ajuns la Terapie Intensivă foarte repede, unde a stat foarte multe zile”, a mai povestit prezentatoarea știrilor de la ProTV.

Publicat: 24 Jul. 2020, 07:49 Vedete
Pe aceeași temă