Copiii Andreei Esca s-au testat din nou pentru noul coronavirus! Decizia luată de prezentatoarea de știri

Publicat: 18 Aug. 2020, 12:17 Vedete

După ce familia Andreei Esca a trecut prin clipe grele când prezentatoarea de știri, soțul ei și unul dintre copii au fost infectați cu noul coronavirus, acum primesc o nouă ”lovitură”.

Cei doi copii, Alexia și Aris, copiii prezentatoarei TV Andreea Esca, s-au testat din nou pentru noul coronavirus, iar rezultatele vor veni în această după-amiază, arată CANCAN. Marți de dimineață, Andreea Esca și-a programat cei doi copii la o serie de analize medicale la o clinică privată din București, iar printre acestea se află și testul pentru noul coronavirus. După două ore petrecute în clinică, aceștia au plecat spre casă.

Andreea Esca s-a vindecat de noul coronavirus

Andreea Esca a recunoscut că regretă faptul că „a lăsat garda jos” și nu a respectat regulile de distanțare și de prevenire a răspândirii COVID-19, la petrecerea din Olimp, unde au participat zeci de vedete și bloggeri, însă nu din cauza petrecerii s-a infectat.

Andreea Esca a povestiti că primul confirmat cu COVID-19 în familia ei a fost soțul Alexandre Eram, apoi fiul Aris. În ceea ce o privește, a declarat că inițial a avut un test negativ, dar la câteva zile a simțit că și-a pierdut mirosul în timp ce gătea.

Andreea Esca, despre primele simptome de coronavirus

„Găteam cartofi cu usturoi și mi-am dat seama că nu simt nimic. Apoi am mirosit niște parfumuri și nu simțeam nimic. Apoi mi-am pierdut gustul. Așa că am făcut testul din nou și a ieșit pozitiv”, povestește vedeta.

Andreea Esca a spus că avea „roșu în gât”, dar nu s-a speriat pentru că îl face frecvent.

„Pentru soțul meu a fost mai grav. Alex e un om care face sport, nu fumează, are 50 de ani. A ajuns la Terapie Intensivă. Nu înțelegeam cum a cedat organismul unui om atât de puternic, care face toate sporturile extreme. Plămânii lui au fost atât de afectați într-un timp atât de scurt și a ajuns la Terapie Intensivă foarte repede, unde a stat foarte multe zile”, a mai povestit prezentatoarea știrilor de la ProTV.

Publicat: 18 Aug. 2020, 12:17 Vedete
Pe aceeași temă