Andreea Esca, la plimbare cu un tinerel misterios care l-a înlocuit pe ”fostul”!

Publicat: 26 apr. 2022, 09:46 Autor: Maria Apostol Vedete

În urmă cu aproximativ un an, Andreea Esca a fost surprinsă cu un alt confident tinerel, pasionat de artă. Acesta a dispărut parcă din peisaj, iar acum a apărut un brunet chipeș, alături de care s-a plimbat pe o străduță cochetă din Capitală. 

Andreea Esca este una dintre vedetele TV din România care are o carieră impecabilă, iar viața ei privată este la fel.

Este greu să fii însă vedetă, ar spune cei care sunt mereu sub „lupa” paparazzilor sau a telespectatorilor. Și, poate, tocmai de aceea, sunt mereu în „gardă”! Caută mereu sprijinul și atenția celor dragi, referindu-ne la cei din rândul familiei, sau a celor pe care-i consideră demni de încrederea lor, cum ar fi un confident.

Un asemenea om are și Andreea Esca în viața ei și nu, nu este vorba despre soțul ei, Alexandre Eram! O noua poveste după una petrecută relativ recent, și acum tot cu un puștulică. Puștulică de acum seamănă cu fostul și “modul de operare” pare similar. Paparazzii CANCAN.RO au surprins-o pe vedeta trustului din Pache Protopopescu în timp ce se confesa emoționată și febrilă unui tinerel, mergând ușor, la pas, pe străduțele din Capitală. Dacă vă uitați la mimica ei, lucrurile pot fi înțelese mai ușor. Mai multe detalii și imagini găsiți pe CANCAN.RO.

Cum rezistă căsnicia Andreei Esca, de 22 de ani

Andreea Esca a îmbrăcat rochia de mireasă acum 22 de ani, când a devenit soția lui Alexandre Eram. Cununia religioasă a avut loc la catedrala Sfântul Iosif din București, iar părinții spirituali au fost Ana și George Copos. Andreea Esca a făcut publice câteva poze de la nuntă și fanii vedetei Pro TV s-au bucurat să o vadă în rochie de mireasă.

La distanță de patru luni după marele eveniment se naște primul copil al cuplului, Alexia Margot. După trei ani, Andreea Esca și soțul ei devin părinți pentru a doua oară, când apare pe lume Aris.

Se pare că secretul din spatele căsniciei fericite pe care Andreea Esca și Alexander Eram o au este comunicarea. Orice conflict, orice nemulțumire se rezolvă pe loc. Cei doi nu se angajează în certuri interminabile și niciodată o supărare nu ține mai mult de o zi.

Nu suntem nici unul, nici celălalt, ranchiunoși, nu suntem în stare să ținem supărarea, nu. Niciodată… Nici măcar de pe o zi pe alta. Nu am reușit să facem asta”, a mărturisit prezentatoarea.

Publicat: 26 apr. 2022, 09:46 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă