Soția lui Ilie Năstase s-a îmbrăcat cu cei mai mulați pantaloni din dressing și a ieșit la cumpărături

Publicat: 03 Dec. 2021, 10:16 Vedete

Ioana Simion arată beton și nimic nu o împiedică să arate asta! În timp ce Ilie Năstase se tratează de Covid, ea și-a oferit un moment de răsfăț la mall, cu o sesiune de cumpărături. 

Ioana Simion a avut o apariție ”devastatoare” în timpul unei sesiuni de shopping în mall!

Îmbrăcată cu o pereche de pantaloni extrem de mulați, soția lui Ilie Năstase a hipnotizat toate privirile din jurul ei. S-a destins, pentru că veștile despre soțul ei, aflat în spital la acea oră, erau foarte bune. Ulterior, Ilie Năstase avea să fie externat, după opt zile în care le-a dat emoții celor dragi lui.

Ioana Simion a luat la rând magazinele de lux, a analizat totul, mai ceva decât un critic de modă. Și avea să ”descarce” din cardul pregătit special pentru ”aventura” din mall. Încet, dar sigur, punguțele s-au adunat în mâinile femeii care i-a ”declarat” divorțul lui Ilie de multe ori, tot de atâtea ori și l-a retras. Așa cum s-a retras și după aproape două ore de ”slalom” printre priviri curioase și admirative. Mai multe imagini, pe CANCAN.RO.

Ioana Simion a depus cererea de divorț

Ioana Simion a depus actele la Judecătoria Constanța și așteaptă anunțarea primului termen.

Ea a anunțat pe Facebook că răbdarea ei a luat sfârșit și că pune punct căsătoriei cu Ilie Năstase.

Astăzi, un capitol din viața mea a luat sfârșit!!!!

Mă consider o femeie puternică și mândra de faptele mele…răbdarea mea, iertarea mea, voința și bunele intenții.

Pot spune că această experiența m-a schimbat foarte mult din toate punctele de vedere, chiar dacă a fost nevoie de foarte multă stăpânire de sine.

RĂBDAREA MEA A LUAT SFÂRȘIT!!!

În toată aceasta perioadă, am avut și ocazia de a cunoaște oameni buni, de o mare valoare și bine intenționați iar pentru asta le mulțumesc!”.

 

Publicat: 03 Dec. 2021, 10:16 Vedete
Pe aceeași temă