VIDEO! Sotia lui Dr Dre arata demential la 49 de ani! Sunt casatoriti de 21 de ani si au impreuna 2 copii iar ea este o bomba sexy pe care Dre o tine ascunsa!

Publicat: 20 Dec. 2018, 14:13 Vedete

Rapper-ul si afaceristul Dr Dre apare rareori in public iar sotia lui este aproape total necunoscuta publicului larg.

Sotia lui Dr Dre arata demential la 49 de ani! Sunt casatoriti de 21 de ani

Acum la cei 49 de ani ai ei Nicole continua sa arate incredibil de sexy chiar si dupa ce a adus pe lume doi copii. A studiat dreptul dar nu a practicat niciodata meseria de avocat. In noul documentar produs de Netflix despre trecutul lui Dr Dre, „The Defiant Ones”, Nicole povesteste despre cum s-au cunoscut si cat de mult il admira pe Dre pentru talentul lui.

Din August 2014 cand Dre si Jimmy Iovine au vandut compania lor „Beats by Dr Dre” catre Apple pentru 3 miliarde de dolar viata lor s-a schimbat. In prezent Nicole supravegheaza santierul unei case pe care ea si Dr Dre o numesc „ultimul loc unde vom mai locui vreodata” si se ocupa foarte mult de copii. Din 2014 stilul lor de viata s-a schimbat radical preferand sa calatoareasca mai mult cu avioanele lor private si yacht-urile lor in sudul Frantei acolo unde au declarat in nenumarate randuri ca le place sa mearga in timpul liber.

« Pagina anterioară

Publicat: 20 Dec. 2018, 14:13 Vedete
Pe aceeași temă