Sotia lui Cristi Sapunaru isi distreaza fetita in oras

Publicat: 09 Oct. 2016, 14:39 Vedete
Sotia lui Cristi Sapunaru isi distreaza fetita in oras

In timp ce Cristi Sapunaru (32 ani) era in cantonament cu colegii de la Astra Giurgiu, sotia sa, Ana Maria, a iesit in parc, la plimbare, impreuna cu fiica ei si a lui Cristi, Alessia. Blonda cu ochi albastri, Ana Maria este iubita din copilarie a lui Cristi, cu care fotbalistul s-a si casatorit in urma cu 11 ani. A facut o afacere buna.

Fost rapidist, fost castigator a Europa League cu FC Porto, Cristi Sapunaru si-a dorit foarte mult o familie, asta si pentru ca povestea lui de viata este una foarte grea. A fost abandonat la nastere de mama sa biologica, o femeie pe nume Maria Pana, si incredintat unui unchi si unei matusi, care, la randul lor, l-au dat unei femei sa il creasca. Pe aceasta femeie, pe nume Viorica Nina, a considerat-o Cristi adevarata sa mama.

Pe 31 octombrie 2004, cand avea 20 de ani, Cristi a primit vestea ca mama sa adoptiva a murit, si vestea a venit la finalul unui meci pe care FC National, pentru care juca pe-atunci, l-a pierdut cu 5-1 in fata Stelei. Insa, intre timp, a rasarit soarele si pe strada lui Cristi, si soarele a stralucit si continua sa straluceasca si pe terenul de fotbal, dar in propriul camin.

Publicat: 09 Oct. 2016, 14:39 Vedete
Pe aceeași temă