Adela Popescu: “Nu mai stiu cum eram inainte sa devin mama”

Publicat: 03 oct. 2016, 10:50 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Adela Popescu: “Nu mai stiu cum eram inainte sa devin mama”

Radu Valcan si Adela Popescu traiesc cea mai frumoasa perioada a vietii lor si asta pentru de curand prezentatoarea emisiunii “Vorbeste lumea”, de la Pro TV, a devenit mama pentru prima data, iar din acea clipa totul s-a schimbat complet in viata celor doi proaspeti parinti.

“Nu mai stiu efectiv cum eram inainte sa devin mama. Nu stiu ce faceam cu atat de mult timp. Mi se pare ca il iroseam aiurea. Acum daca lipsim doua ore de acasa si nu suntem cu el mi se pare ca trece o eternitate”, ne-a povestit Adela.

Baietelul lor, Alexandru, este foarte cuminte, iar cei doi si-au luat foarte in serios rolul de parinti.

“Are momente cand se trezeste de doua ori peste noapte, iar alte momente cand se trezeste de patru ori. De regula, se trezeste la ora 6, iar atunci Radu il ia si eu dorm pana la ora 8. Ei se joaca, Radu il alinta, e momentul lor. La ora 8 eu il hranesc, iar apoi fug spre emisiune. Cat sunt eu plecata mama mea sta cu Alexandru, iar dupa emisiune eu vin direct acasa si am grija de el”, ne-a mai spus ea.Multe femei dupa ce nasc se confrunta cu depresia postnatala, insa la Adela nu s-a pus problema de asa ceva si asta pentru ca spune ea, Alexandru este un copil sanatos, foarte dorit si, mai mult decat atat, foarte cuminte.

Adela Popescu si Radu Valcan sunt impreuna din 2010, iar anul trecut cei doi si-au unit destinele in fata lui Dumnezeu, insa au preferat ca evenimentul sa fie unul cat se poate de discret.

Publicat: 03 oct. 2016, 10:50 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Pe aceeași temă