Sosia Madalinei Manole a aparut la mormantul artistei! E ireal cat de bine seamana cele doua

Publicat: 17 Jul. 2019, 09:51 Vedete

Au trecut 9 ani de cand regretata cantareata a incetat din viata. Ieri, parintii sai au fost la mormant pentru a ii aprinde o lumanare si duce flori.

Sosia Madalinei Manole a aparut la mormantul artistei, in acelasi timp in care se aflau si parintii regretatei soliste. Cantareata s-a sinucis pe data de 14 iulie 2010, in ziua in care implinea 43 de ani. Saptamana aceasta a fost omagiata la mormantul sau, din cimitirul ploiestean Bolovani.

La eveniment au fost prezenti tatal si fratele Madalinei Manole, dar si fanii artistei. Printre fani s-a aflat si tanara Monica, sosia Madalinei Manole. Asemanarea dintre cele doua este izbitoare, de la chip, la culoarea parului si pana la celebra alunita pe care artista o avea deasupra buzei.

Sosia Madalinei Manole a aparut la mormantul artistei

Ion Manole, dezvaluiri despre Madalina, fiica sa! De ce se ducea regretata cantareata des in America

Tanara Monica si-a transformat casa in altar, in amintirea cantaretei. Cu toate ca la inceput nu semanau deloc, in momentul in care tanara si-a schimbat culoarea parului, asemanarea a devenit izbitoare. In plus, in memoria ei, Monica a inceput sa se fardeze si sa se coafeze ca Madalina Manole.

Tatăl lui Petru Mircea a murit. Ce a patit fostul socru al regretatei Madalina Manole

La mormant, Monica a dat nas in nas cu tatal regretatei artiste, dar si cu fratele ei. Au depanat cateva amintiri si apoi si-au facut fiecare cate o poza cu Monica, sosia Madalinei Manole, pentru a pastra amintirea si pentru a se simti, un moment, aproape de regretata lor ruda.

Sursa: stirilekanald.ro

Madalina Manole ar fi implinit azi 51 de ani! 8 ani de la moartea artistei

Publicat: 17 Jul. 2019, 09:51 Vedete
Pe aceeași temă