Sora lui Pepe, acuzată că o face pe bani! Se pare că iubita înșelată a „ciufulit-o” chiar în Antenă

Publicat: 28 nov. 2022, 17:07 Autor: Camelia Vedete

Sora lui Pepe, acuzată că o face pe bani! Scandal de zile mari în interiorul Antenei Stars. Sora lui Pepe, Rebeca Pascu, cea care este redactor în postul de televiziune deținut de Dan Voiculescu. Ar fi acuzată că ar întreține relații intime contra cost!

S-a lăsat cu circ în fața redacției din Romexpo. După ce iubita unui bărbat cu care blonda ar avea legături a mers să-și spună supărarea în fața colegilor Rebecăi. CANCAN.RO are toate detaliile exclusive și vi le prezintă în cele ce urmează!

Sora lui Pepe, acuzată că o face pe bani!

Rebeca Pascu, nimeni alta decât sora lui Pepe, cea care a împlinit ieri vârsta de 19 ani, este în mijlocul unui scandal zguduitor! Sursele CANCAN.RO dezvăluie că Rebeca este acuzată de o altă tânără că i-ar fi propus iubitului acesteia să întrețină relații sexuale în schimbul unor sume de bani. Dacă este adevărat, ar însemna că statutul lor amoros n-o prea fac pe blondă să se abată de la planurile sale.

Femeia posibil înșelată ar fi aflat după ce i-a umblat iubitului în telefon și ar fi găsit mai multe mesaje schimbate cu sora lui Pepe. Geloasă și enervată, aceasta a vrut să-și facă dreptate. Astfel, în această dimineață a mers s-o tragă la răspundere pe Rebeca Pascu chiar la locul de muncă al blondinei. Căci sora lui Pepe este redactor pe zona de știri a postului Antena Stars.

Reporterii CANCAN.RO au contactat-o pe Rebeca Pascu, însă aceasta a refuzat că comenteze informațiile.

Diana Enache și Pepe, episod neplăcut la piscină

Diana Enache și Pepe, episod neplăcut la piscină. Fiica lui Adrian Enache, Diana Enache, este ambițioasă și hotărâtă! Nu doar că și-ar bea cafeaua cu Elon Musk, așa cum o spune glumind, dar e plină de viață și de proiecte.

În plus, Diana Enache rememorează un episod mai puțin plăcut din viața ei în care Pepe a salvat-o de la înec, când era mai mică. Astfel, ea își exprimă recunoștință față de celebrul artist și spune că și-ar dori ca Pepe să îi cânte la nuntă! Pentru Ciao.ro, Diana Enache vorbește despre provocările din viața ei și despre alegeri!

Pepe i-a salvat viața

Ce îți amintești și dacă îți mai amintești ceva din acel episod neplăcut când era să te îneci la mare, în piscină? Știu că Pepe te-a salvat, din câte îmi amintesc!

Nu aș vrea să mai vorbesc despre subiectul cu Pepe. Pentru mine Pepe este salvatorul vieții mele, e un om minunat pe care îl iubesc. Și pe care îl respect și ori de câte ori ne întâlnim pe la evenimente. Chiar ne-am întâlnit acum câteva săptămâni, am așa un flash, o trăire în mine.  Mă bucur enorm, mă bucur pentru el, mă bucur pentru tot ce face, pentru live-urile pe care le face. Și oportunitatea pe care o dă oamenilor de a fi văzuți, e un om minunat, are o experiență extraordinară! Sunt fan Pepe și abia aștept să mă mărit să îmi cânte la nuntă!

Cui îi ești recunoscătoare pentru faptul că ești bine acum?

Îi sunt recunoascatoare lui Dumnezeu, în primul rând, deși nu vreau să sune a clișeu. Pentru că ziua de azi, îți spun sincer, mă obosește să văd că fiecare are câte o opinie, toți sunt din ce în ce mai cunoscători. Mai din ce în ce mai sfătoși, eu îți spun sincer că îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ceea ce sunt. Cu toate experiențele de până acum, și bune și rele, au clădit un om puternic, un caracter puternic, și nu pot decât să fiu recunoscătoare.

Pace și iubire tuturor, cred că de asta avem nevie, de mai multă  iubire pentru că am remarcat și oameni  invidioși și oameni răutăcioși. Dar în momentul în care le transmiți iubire și gânduri pozitive îi înmoi și pe aceea. Și mai multă înțelegere și toleranță.

Publicat: 28 nov. 2022, 17:07 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă