Smiley s-a întors de urgență în București! Artistul, nevoit să își lase soția și fiica în vacanță: „Vă anunț cu regret”

Publicat: 19 sept. 2023, 12:12 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Smiley a fost nevoit să se întoarcă de urgență în București, din vacanța în care se afla cu Gina Pistol și fiica lor. Anunțul pe care artistul l-a făcut pe rețelele de socializare a reușit să îi îngrijoreze pe fani. Iată ce s-a întâmplat, de fapt.

Smiley, Gina Pistol și fiica lor, Josephine, au plecat într-o vacanță în Grecia. (VEZI MAI MULTE DETALII AICI) Primele zile au fost pline de distracție, dar și relaxare. Până în dimineața aceasta. Mai exact, celebrul cântăreț a fost nevoit să își facă bagajele în miez de noapte și să se întoarcă în România.

„Vă anunț cu regret că am părăsit vacanța, cu noaptea în cap, mai precis 3:30 dimineața. Direcția București”, a spus Smiley, pe contul lui oficial de Instagram.

Gina Pistol și Josephine nu l-au însoțit

Gina Pistol și Josephine nu l-au putut însoți pe artist. Astfel, fetele au rămas singure în resortul de lux în care s-au cazat. Au avut parte de momente emoționante mamă-fiică și au profitat din plin de timpul pe care l-au petrecut împreună.

„Dar noi am rămas în liniște și pace, tot în vacanță. Am luat micul dejun ca fetele, apoi am mers la plajă. După ce Josephine și-a ales costumul de baie, am stat la plajă, am alergat, am făcut castelul prințeselor, am luat prânzul. Soare, mare, nisip, și plajă, apoi am mers ca fetele, la somnul de frumusețe”, a spus Gina Pistol pe rețelele de socializare.

Gina Pistol și micuța Josephine au rămas în vacanță!

De ce s-a întors Smiley în România

Se pare că artistul s-a întors în București dintr-un motiv foarte important. Chiar dacă se afla în vacanță, artistul nu a uitat de fanii lui. Vedeta de la ProTV a avut de onorat un concert, unde cei care îl iubesc l-au așteptat cu sufletul la gură.

„După două avioane și trei autobuze, am ajuns în siguranță la București. Am mers repede la ai mei, unde am mâncat bun de tot, după care am mers acasă, m-am schimbat și am plecat la concert. (…)”a spus Smiley pe pagina lui de Instagram.

După spectacol, Smiley s-a odihnit câteva ore, apoi a pornit din nou la drum. Destinația? Spre cele două ființe dragi din viața sa. Artistul a ajuns din nou în Grecia, iar primirea a fost una pe măsură.

„A doua zi dimineață, m-am pornit înapoi în vacanță. Am fost întâmpinat cu pupici și îmbrățișări de la fete, apoi le-am scos la un cocktail, pe plajă. Continuăm vacanța tot în trei, de aici încolo, până la final cu dans și voie bună”, a mai spus cântărețul.

Publicat: 19 sept. 2023, 12:12 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă