Fiica Ginei Pistol și a lui Smiley a împlinit 2 ani. Cum arată micuța Josephine

Publicat: 12 mart. 2023, 13:19 Autor: Camelia Vedete

Fiica Ginei Pistol și a lui Smiley a împlinit 2 ani. Gina Pistol și Smiley au toate motivele să fie fericiți. Pe 9 martie, minunea lor de fetiță, Josephine, a împlinit 2 anișori. Tot acest timp a zburat cu viteza luminii, iar celor doi părinți nu le vine să creadă cât de mare a crescut fiica lor.

Smiley și Gina Pistol au tot ce și-au putut dori vreodată. Cei doi au o relație de peste 7 ani, iar de 2 ani, în viața lor a apărut Josephine. Prezentatoarea nu se aștepta la o sarcină pe cale naturală, așa că surpriza și emoțiile au fost mai mari ca niciodată. Acum, cu Josephine în viața lor, totul a căpătat un alt sens.

Pe 9 martie, fiica lui Smiley a împlinit 2 ani și, în tot acest timp, a învățat foarte multe despre conexiunea dintre un părinte și copilul lui. Artistul are o relație specială cu Josephine, ba chiar au ritualul lor în fiecare dimineață. Gina a fost cea care i-a dat de gol și a povestit cum cei doi ascultă muzică și dansează vals.

Gina Pistol a renunțat la televiziune pentru familie

Fiica Ginei Pistol și a lui Smiley a împlinit 2 ani. Pe 20 februarie, Gina a anunțat că nu va mai prezenta un nou sezon al emisiunii „Chefi la cuțite”.

„Cum să mă duc eu în Asia? Cum să ratez eu primele cuvinte ale copilului? Cum să îi explic eu unui copil, care are nevoie de mamă, că eu lipsesc două luni de zile. Asta înseamnă foarte mult. În etapa în care este acum, copilul se schimbă de la o săptămână la alta. Ea, față de cum era acum o săptămână, parcă e alt copil. Are niște salturi de creștere foarte mari. Cum să ratez eu momentele astea din viața copilului meu? Cum să nu fiu alături de ea?”, a spus Gina Pistol într-un podcast.

Smiley a venit și el cu aceleași explicații. „Noi suntem și foarte împreună, așa. Adică mergem împreună peste tot. Eu, când am trebă în afara țării, plecăm împreună. Vin după mine la clip, la studio, adică noi stăm… Mie îmi place foarte mult să vină cu mine, ne-am și învățat toți trei, împreună. Vedem care e starea ei de spirit atunci când suntem toți trei. Ea nu are nevoie de mai mult în momentul de față. Decât de hrană și de dragoste, atât. Și când suntem împreună este…. n-ai cum, este priceless. Când te uiți la ea și vezi cum e”, a declarat și Smiley.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by smiley_omul (@smiley_omul)

Mesajul lui Smiley pentru fiică, soție și mamă de 8 Martie

Fiica Ginei Pistol și a lui Smiley a împlinit 2 ani. Solistul a scris un mesaj duios pe Instagram, în dreptul unei imagini în care apar cele mai importante femei din viața lui: bunica, mama, iubita și fiica.

„În toți anii ăștia, cred că s-au spus cam toate mesajele frumoase de 8 Martie. Poate un lucru s-a omis. Să știți că voi sunteți principalul motiv care ne împinge să trecem peste momente grele, să ne bucurăm de fericire, să trăim mai împliniți. Împreună cu voi. La mulți ani tuturor femeilor! Sunteți vis!”, a scris Smiley.

Fiica Ginei Pistol și a lui Smiley a împlinit 2 ani. Cei doi părinți nu îi arată încă fața micuței Josephine

Deși au tot postat imagini cu ea în online, fie din confortul casei, fie din vacanță, până acum, nu au arătat-o deloc pe cea mică la față. La început, fanii au insistat și au tot cerut imagini cu Josephine, dar se pare că au obosit să mai facă asta. Drept dovadă, comentariile la postările cu Josephine nu mai sunt rugăminți de arătare a feței.

În urmă cu ceva timp, Smiley a răbufnit în online și le-a explicat tuturor de ce evită să o arate pe cea mică. Artistul nu vrea să facă ceva ce ar putea regreta mai târziu. Nu vrea ca fiica lui să fie expusă în online, ci, mai degrabă, preferă să aștepte. Vrea ca Josephine să decidă singură că vrea să facă acest pas, indiferent de vârstă.

Publicat: 12 mart. 2023, 13:19 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă
×