Smiley, dezvăluiri despre viața de tătic! Artistul a luat o decizie radicală în ceea ce o privește pe fiica lui

Publicat: 18 sept. 2023, 17:12 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Smiley formează un cuplu cu Gina Pistol de mai bine de 7 ani. Cei doi au devenit și părinți, un moment foarte așteptat de amândoi. Rolul de părinte i-a schimbat radical viața artistului. Acesta se bucură din plin de timpul pe care îl petrece cu fiica lui, dar are și multe responsabilități. În cadrul unui interviu recent, vedeta de la ProTV a vorbit despre provocările prin care a trecut, dar și despre decizia pe care a luat-o în ceea ce o privește pe Josephine.

Smiley și soția sa, Gina Pistol, sunt mereu în centrul atenției. Cei doi au muncit din greu pentru a ajunge unde sunt astăzi, iar datorită acestui lucru sunt apreciați de fani. La începutul relației, vedetele și-au dorit să țină povestea lor departe de ochii curioșilor. Abia în ultimii ani au devenit mai deschiși, însă în ceea ce o privește pe fiica lor, au încercat pe cât posibil să păstreze discreția.

Smiley spune că o va expune pe fiica lui în public în momentul în care ea își va exprima această dorință.

„Josephine m-a trecut la următorul nivel de iubire, o iubire pe care nu am mai simțit-o până acum și cu siguranță, de când sunt tată, am devenit mai sensibil la tot ce este în jurul meu”, a declarat cântărețul.

Smiley, Gina Pistol şi fiica lor

Smiley a luat o decizie radicală în ceea ce o privește pe fiica lui

În continuare, juratul de la Vocea României a mărturisit că va avea o discuție cu fiica lui când va crește mare. Artistul vrea să îi explice că părinții ei au o meserie foarte frumoasă, au avut norocul să fie mai cunoscuți, însă că sunt oameni normali, ca toți ceilalți.

„Viața de părinte este cu totul o provocare, mai ales la primul copil când totul este nou și când etapele de care ai auzit sau ai citit sunt trăite și simțite personal, însă nu există ceva mai frumos decât ceea ce trăim noi acum. Pentru noi în special este o provocare să respectăm intimitatea copilului și să-i facem și pe cei din jur să o respecte, suntem deja obișnuiți să facem astfel, este ceva ce ne-am propus de la început, ca Josephine să trăiască precum un copil normal și să poată ea alege la un moment dat cât de „public” dorește să trăiască. 

Pentru ea, Gina și cu mine suntem doar „mama” și „tata”, nu persoane publice, dar, probabil, odată ce va crește îi vom explica și că avem un job interesant și frumos prin care ne cunoaște toată lumea, dar care nu ne face mai speciali față de ceilalți oameni, doar mai cunoscuți. Noi încercăm să ne bucurăm de tot ce înseamnă statutul de părinți, să fim o familie normală, cu program, griji și bucurii firești așa cum există în viețile oricăror oameni care trec prin această etapă frumoasă”, a dezvăluit Smiley pentru unica.ro.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 18 sept. 2023, 17:12 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă