Smiley şi Gina Pistol, vacanţă cu peripeţii! Ce au păţit vedetele în aeroport

Publicat: 14 sept. 2023, 11:47 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Smiley şi Gina Pistol au plecat într-o nouă vacanță alături de fiica lor. După ce sezonul concediilor s-a cam încheiat pentru români, vedetele au decis să se bucure de câteva zile de relaxare. Iată ce destinaţie au ales. Vedeta de la ProTV îi ţine la curent pe fani în mediul online.

Smiley şi Gina Pistol formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz. Fanii sunt mereu cu ochii pe ei şi se bucură atunci când primesc detalii despre activităţile lor zilnice. Din acest motiv, artistul a decis să înceapă o nouă sesiune de filmuleţe, de această dată din vacanţa în care este prezentă şi micuţa Josephine. (Nu rataţi videoclipul integral din GALERIE)

Imediat după nuntă, Smiley şi soţia lui au plecat într-o escapadă în Franţa, doar ei doi. În zilele respective, cei doi au simţit lipsa fetiţei lor, dar în acelaşi timp s-au bucurat din plin de momentele de intimitate.

Smiley alături de fiica lui, Josephine

Smiley şi Gina Pistol au plecat în vacanţă cu fiica lor

În continuare vremea este perfectă pentru plajă, astfel, vedetele au decis să meargă pe litoral. Nu la noi în ţară ci în Grecia.

Pe contul său de Instagram, Smiley a povestit experiența de pe drum. Zborul a avut o întârziere de 40 de minute, însă în final au ajuns cu bine la destinaţie. Ajunşi pe tărâmul elen, au închiriat o mașină pentru a ajunge mai repede la cazare. Următoarele zile le vor petrece la Agio Nikolaos.

”După ce toată lumea a terminat cu vacanțele, am reușit și noi să le luăm, în sfârșit, o vacanță în trei. Am împachetat cât pentru șase. A fost destul de ușor. Ne-am îmbarcat cu întârziere de doar 40 de minute, zborul a fost lin și aterizarea la fel. Țin să menționez să avionul era plin de familii cu copii, o grădiniță întreagă. O fi perioada când cei mici migrează în țările calde. Am închiriat și o mașină și am ajuns în Agios Nikolaos unde suntem cazați, a dezvăluit Smiley pe Instagram.

În continuare, Smiley a menționat că va posta numeroase clipuri video și fotografii din vacanță şi i-a îndemnat pe internauţi să stea cu ochii pe el.

”Am vrut să prelungim vara, așa că ne-am luat o vacanță. Primul DailyTok în 3 e aici! Stați aproape, că vom mai avea câteva episoade în familie. Vă pupăm, Gina, Andrei & Josephine”, a scris artistul.

Publicat: 14 sept. 2023, 11:47 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă