Smiley, luat la rost pe internet! ”Zici că ești ăla care pune burlane și vinde și covoare”

Publicat: 04 Jan. 2021, 10:52 Vedete

Artistul Smiley a fost ironizat pe internet, totul pornind de la mustață! Dacă la finalul anului trecut și-a dorit ca ploaia să se oprească, iar de Revelion să ningă, acum cântărețul are o nouă dorință: să își lase mustața să crească.

Cântărețul Smiley, cel care va deveni părinte anul acesta alături de partenera sa de viață, Gina Pistol, a fost luat la rost de cei care îl urmăresc, totul pornind de la mustață!

”Dacă mai aud și anul ăsta că trebuie să mă tund 🧐 îmi las și mustață😁„, este mesajul scris de Smiley pe rețelele de socializare. Artistul a fost luat la rost imediat de internauți, scriindu-i: ”Nu te tunde…că celor mici le place să tragă de păr….măcar atât, să scape Gina de păruială!”, ”Îti mai lipsește pălăria si spui ești de ăla care vinde cazane de țuică și tuciuri”, ”Să mor io?? N-ai curaj. Auzi.. Voiam să te întreb.. Dar de ce nu te tunzi?”, ”O să o deranjeze mustața pe PRINTESA pe care o aștepti. Așa că mai gândește-te!”, ”Zici că ești de ăla care pune burlane și vinde și covoare”, ”Nu ai tupeu să te tunzi și să îți lași mustață”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by smiley_omul (@smiley_omul)

Ce cadou i-a făcut Smiley de ziua ei

Gina a povestit pe rețelele de socializare cum a surprins-o iubitul ei în dimineața în care a împlinit vârsta de 40 de ani: “Astăzi împlinesc 40 de ani și am avut parte de cea mai frumoasă surpriză din viața mea. M-am trezit cu o muzică superbă. În living era un cvartet de coarde care au cântat superba piesă “The Tango” din “Parfum de femeie”. Eram abia trezită, abia ieșisem din baie și bineînțeles că am izbucnit în plâns”, a spus Gina, într-o postare pe Instagram.

Gina Pistol urmează să nască în februarie

Chiar pe internet, prezentatoarea de la ”Chefi la Cuțite” le-a spus urmăritorilor că a avut o altă poftă, și anume de portocale și chec! Gina Pistol a anunțat pe Instastory faptul că ea și Smiley sunt foarte aproape de terminarea pregătirilor camerei bebelușului, fiind foarte mulțumiți de cum arată acum. Ginuța urmează să nască anul acesta, undeva în luna februarie. Până în prezent, ea și Smiley nu s-au decis asupra unui nume pentru bebeluș.

Sursă foto: capturi video

Publicat: 04 Jan. 2021, 10:52 Vedete
Pe aceeași temă