Smiley a recunoscut, în sfârșit, adevăratul motiv pentru care el și Gina Pistol refuză să-i arate chipul micuței Josephine: ”Nu există sume de bani…”

Publicat: 31 Aug. 2021, 20:20 Vedete

Smiley a recunoscut, în sfârșit, adevăratul motiv pentru care el și Gina Pistol refuză să-i arate chipul micuței Josephine. Îndrăgitul artist a dezvăluit, într-un interviu exclusiv pentru CIAO.RO, cum s-a schimbat relația dintre el și Gina de când a venit pe lume micuța. Mai mult, Smiley ne-a spus cu cine seamănă fetița, cum se descurcă în rolul de tătic, dar și adevăratul motiv pentru care încă nu au arătat poze cu chipul fetiței.

Artistul își îndeplinește rolul de tătic acasă, cu brio, mai mult, are timp și compună muzică. Și nu o data s-a întâmplat ca fetele lui, Gina și Josephine, petreacă timp cu el în studio.

Smiley, la studio cu Gina Pistol și Josephine

Reporter: Acum că ești tătic, mai ai timp pentru muzică, pentru proiectele tale? Mai ai timp să mai compui muzică?

Smiley: Da, am deja vreo 3 albume făcute. Am foarte multă muzică și nu știu când să o lansez. Am, chiar am multe piese și abia aștept să le dau drumul.

Reporter: Ai colaborari noi, pe plan muzical?

Smiley: „Fii-mea ascultă muzică încontinuu”

Smiley: Da, colaborări foarte inedite chiar. N-aș vrea să le dezvălui, aș vrea să le vedeți. Am niște colaborări foarte mișto. Tot ce pot să vă dezvălui este că mai am o piesă cu Connect-R pe care am făcut-o înainte de cea lansată recent (piesa “Rita” – n.r.), n-are legătură cu asta, ca și stil muzical, dar e o poveste foarte mișto și abia aștept să o auziți.

Reporter: Îți faci timp și de studio, de muzică, și de familie, de stat acasă cu fetele…

Smiley: Da, îmi fac timp, dar câteodată merg și cu fetele la studio. Nu deranjează. Și fii-mea ascultă muzică încontinuu. Încă de când era în burtică. Dar, da, ascultă foarte multă muzică. Nu neaparat că ne dorim să facă muzică… doar că eu cred că muzica joacă un rol foarte important în dezvoltarea oamenilor, în general, și cred că se va dezvolta mai armonios.

Reporter: Ce fel de tată ești? Pavel Bartoș spunea că ești un tătic foarte bun… O ajuți pe Gina la băiță, o adormi pe cea mică?

Smiley: Nu știu dacă sunt bun… Mă descurc, o ajut pe Gina cât pot. Cât mă pricep, câte pot face, adică nu pot să-i iau locul ei. La unele chestii chiar nu am cum… fiziologic n-am cum… și chiar și din punct de vedere al talentelor nu am cum.

De ce nu fac Smiley și Gina Pistol publice poze cu Josephine?

Reporter: Cu cine seamănă micuța voastră prințesă? Asta este una dintre cele mai mari curiozități..

Smiley: Chiar seamănă cu amândoi, are trasături și de la mine, și de la Gina.

Reporter: Când o să faceți publice poze cu ea?

Smiley: Ne spune foarte multă lume, unii chiar ne ceartă “Dom’ne, de ce nu ne arătăm copilul”. Noi nu ne dorim neapărat să o expunem în mediul online pentru că, deocamdată, nu e o persoană. Cred că asta trebuie să fie alegerea ei. Nu mi se pare … real… important ca oamenii să o vadă pe Josephine, mai ales că ea se transformă de la lună la lună. Adică, nu mai seamănă cum era acum două luni (zâmbește – n.r.).

Reporter: E un copil cuminte? Vă lasă să vă odihnți noaptea, nu plânge?

Smiley: Da. Suntem foarte norocoși. Ne înțelegem foarte bine cu ea. Chiar ne înțelegem din vorbe, adică îi spunem “stai acum cuminte, frumos, aici, că trebuie să mâncăm”. Stă, se uită la noi, ne lasă în pace, după care ne reluăm activitatea.

”În viața mea nu am luat bani de la o revistă…”

Reporter: Printre vedetele din străinatate există o modă să accepte contracte generoase pentru poze exclusive cu copilul în reviste de mare tiraj. Există vreo șansă să acceptați o astfel de propunere?

Smiley: NU. Eu n-am luat niciodată bani de la nicio revistă în viața mea.

Reporter: Nici pe viitor nu v-ați gândit?

Smiley: Nu. Nici nu ne-am gândit, dar îți spun eu de acum… Nici n-am de ce să mă gândesc la asta. În viața mea n-am luat niciodată bani de la o revistă să pozez, să fac ceva… și în principiu, lucrurile personale le-am ținut pentru mine. Chiar și botezul l-am făcut în cel mai mare secret. Dar nu neaparat “secret”, mi se pare că sunt niște lucruri pe care vreau să le țin pentru mine… nu există sume de bani. Sunt lucruri pe care le dezvăluim pe Instagram, povestim despre viețile noastre, dar sunt anumite chestii pe care e bine să le ținem pentru noi.

Reporter: Am văzut că și tu, și Gina, țineți în permanență legătura cu fanii voștri din mediul online… sunteți foarte activi.

Smiley: Da, chiar da. Dar nu există varianta asta… că am auzit și varianta asta “Aaa, așteptați să vă plătească cineva ca să arătați chipul fetiței”… Nu există.

Eu îmi văd de treaba mea, îmi văd de viața mea, fac muzică, fac emisiuni în care îmi regăsesc locul… că nici asta n-aș face decât dacă mi se potrivește și dacă am ce să caut acolo…

Smiley și Gina Pistol, mai apropiați de când a apărut Josephine în viața lor

Reporter: Cum s-a schimbat relația ta cu Gina de când a apărut și rodul iubirii voastre?

Smiley: Da, cred că suntem și mai apropiați decât eram. De când a apărut Josephine mi se pare că sunt un pic mai emoțional, mi se pare că sunt mai atent la ceea ce simt și am ocazia să mă joc mai mult…. Iar cu Gina… chiar ne simțim mult mai apropiați, suntem mai deschiși unul făță de celălalt. Eu sper, acum zic eu, dar nu știu dacă ea e de aceeași părere, să fi devenit eu un pic mai grijuliu. Sper.

Eu, în general, sunt mai în lumea mea… și sunt neatent în jurul meu. Și sper să fi devenit mai atent. Dar nu știu sigur, nu bag mâna în foc (zâmbește – n.r.).

Reporter: Cine ți-a dat cel mai de preț sfat de viață până acum?

Smiley: Întotdeauna am primit sfaturi foarte bune de la părinții mei. Multe.

Publicat: 31 Aug. 2021, 20:20 Vedete
Pe aceeași temă